Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szólnátok ahhoz ha az...

Ti mit szólnátok ahhoz ha az apàtok "baràtnője" fiatalabb lenne nálatok?

Figyelt kérdés

Apu 48 èves, nagyon jól tartja magát, 40-nek se nézik àltalàban. Én 25 vagyok, nővérem 26 éves. A szüleink 10 éve elvàltak (apu hagyott ott minket, mert màr nem bírta elviselni anyut, nagyon különböző természetűek, mi is inkább a válást támogattuk nővéremmel). Anyunak új férje van, apunak volt egy 6 èves kapcsolata, de màr vége.

Na de a lényeg. Apunak van egy kolléganője, 22 éves. Ma délelőtt mutatta be nekünk apu, mint kolléganőjèt ès nagyon jó barátját. De nyilvàn nem vagyunk sem hülyék sem vakok, látjuk hogy ők nem csak barátok. Komolyan mondom, apu úgy néz rá, mint anyura soha. Nagy szeretettel, és talán megbecsülèssel is. A lányról nem igazán tudok rosszat mondani, kedves aranyos, lehet vele beszélgetni, akàr barátnők is lehetnénk, csak kicsit gyerekes. Vagyis nekem ez jön le róla. Olyan érdekes módon túl életvidàm. Bár szerintem aput pont ez fogta meg benne.

Nem tudom mi sülhet ki ebből, fura az egész. De apura úgy tűnik jó hatàssal van, az utóbbi időben valahogy nyugodtabb mint régebben. Csak azt nem tudom, hogy mi lehet a csaj szándéka. Nem hiszem hogy a pénz, hisz kollégák, nagyjából ugyanannyit kereshetnek (apu nettó 250 ezret).

Nektek mi erről a véleményetek?

2018. márc. 31. 19:34
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
27%

Én erre írnám a kérdezőnek,hogy felesleges aggodalom.

Valószínűleg nem lesz hosszútávú ez a kapcsolat.

Az ilyenek csak akkor működnek,ha apus tele van zsetonnal,de itt ahogy olvasom nem ez a helyzet.

2018. ápr. 1. 23:32
 32/33 anonim ***** válasza:
44%

"Leégne a pofámról a bőr, ha az apám ilyen kapuzáró vén hülye lenne."

A kaput 40 körül kizárólag a nőknél zárják, mert náluk "áll le a rendszer" gyárilag.

Viszont egy pasas akár 90 évesen is tud gyereket csinálni, azaz egész életében FÉRFI!!

Sajnálom, ha innen kellett megtudnod.

Amúgy ha neked egy 40-es pasas már "vén hülye", akkor te még kb. a bilizős korszakodnál tarthatsz!

2018. ápr. 2. 17:47
 33/33 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Utóbbi napokban nézegettem vissza a kérdéseimet és megláttam ezt is.

Nos, apumék még mindig együtt vannak, és nagyon jól vannak. Őszintén, sokkal jobb a kapcsolat közöttük mint az anyámmal volt.

2023. dec. 27. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!