Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szólnátok ahhoz ha az...

Ti mit szólnátok ahhoz ha az apàtok "baràtnője" fiatalabb lenne nálatok?

Figyelt kérdés

Apu 48 èves, nagyon jól tartja magát, 40-nek se nézik àltalàban. Én 25 vagyok, nővérem 26 éves. A szüleink 10 éve elvàltak (apu hagyott ott minket, mert màr nem bírta elviselni anyut, nagyon különböző természetűek, mi is inkább a válást támogattuk nővéremmel). Anyunak új férje van, apunak volt egy 6 èves kapcsolata, de màr vége.

Na de a lényeg. Apunak van egy kolléganője, 22 éves. Ma délelőtt mutatta be nekünk apu, mint kolléganőjèt ès nagyon jó barátját. De nyilvàn nem vagyunk sem hülyék sem vakok, látjuk hogy ők nem csak barátok. Komolyan mondom, apu úgy néz rá, mint anyura soha. Nagy szeretettel, és talán megbecsülèssel is. A lányról nem igazán tudok rosszat mondani, kedves aranyos, lehet vele beszélgetni, akàr barátnők is lehetnénk, csak kicsit gyerekes. Vagyis nekem ez jön le róla. Olyan érdekes módon túl életvidàm. Bár szerintem aput pont ez fogta meg benne.

Nem tudom mi sülhet ki ebből, fura az egész. De apura úgy tűnik jó hatàssal van, az utóbbi időben valahogy nyugodtabb mint régebben. Csak azt nem tudom, hogy mi lehet a csaj szándéka. Nem hiszem hogy a pénz, hisz kollégák, nagyjából ugyanannyit kereshetnek (apu nettó 250 ezret).

Nektek mi erről a véleményetek?

2018. márc. 31. 19:34
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
26%
Hát ha az öregem odahozna egy nálam fiatalabb phuntzee-t? Megdugnám. 😆😆😆😆😆
2018. márc. 31. 19:36
 2/33 anonim ***** válasza:
79%

Én azt mondom, ne legyél semmi jónak az elrontója. Ha nekik most ez kell, akkor csinálják. Mondjuk szerintem is túl nagy a korkülönbség közöttük, de majd meglátják, hogy hosszútávon hogy fog ez működni.

Nekem is kéne egy ilyen fiatal lány, igaz (szerencsére!) azért jóval fiatalabb vagyok apukádtól. :)

2018. márc. 31. 19:40
 3/33 A kérdező kommentje:
Én is nő vagyok..
2018. márc. 31. 19:41
 4/33 anonim ***** válasza:
67%
Minden logika ellenére (jól is működhet, apád boldog ettől a kapcsolattól, a lány szimpatikus, stb.) engem is zavarna. Hosszú távon 90%, hogy esélytelen a kapcsolat. Azért írtam, hogy 90%, mert persze, hogy vannak nagy korkülönbséggel jól működő kapcsolatok, de hosszú távon az ilyen párok nagyon ritkán maradnak együtt.
2018. márc. 31. 19:48
 5/33 anonim ***** válasza:
97%
4-es voltam: persze természetesen ne kavarj bele a kapcsolatukba, nyilván nem tehetsz semmit, de ugye az volt a kérdés, hogy mi mit szólnánk. Hát: nekem is kényelmetlen lenne és zavarna, de nem tennék semmit.
2018. márc. 31. 19:49
 6/33 anonim ***** válasza:
26%

Csalódnék benne, el lennék keseredve, le lennék taglózva.

Nem találkoznék a nőjével és meg se próbálnék jó képet vágni a dologhoz. Nem szolnek be semmit, meg ilyenek, de messze elkerülném az olyan helyzeteket, ahol találkoznom kéne a nővel.

2018. márc. 31. 19:54
 7/33 anonim ***** válasza:
34%

"Én 25 vagyok, nővérem 26 éves."

Miért kellene nálatok öregebb nőkkel randiznia csak, hogy ne sérüljön az egótok???!

Amúgy a MAGÁNÜGYE!

2018. márc. 31. 20:05
 8/33 anonim válasza:
48%
Annyi mindent láttam már, hogy ez a kapcsolat egyáltalán nem tűnik furcsának.
2018. márc. 31. 20:06
 9/33 anonim ***** válasza:
61%

Ti már felnőttek vagytok, anyukádnak új férje van, mindenki éli a maga életét. Ha apukád nyugodtabb és jól van, akkor igyekezzetek elfogadni a helyzetet.

Bemutatta nektek, mert gondolom, hogy fontos neki a véleményetek.

Mi lenne a lány szándéka? Ha apud vonzó, ráadásul 48 évesen még egyáltalán nem idős, miért ne szerethetné egy fiatal nő? Mert ha teszem azt, 83 éves lenne, csövek lógnának ki belőle és milliárdos lenne, akkor az gyanús lenne.

Persze, értem én, hogy ha komolyra fordul a dolog, akkor a lány majd esetleg szeretne gyereket stb. De az majd kialakul. Lehet, hogy egy hónapig tart a kapcsolat, lehet, hogy még nagyon sokáig.

Szerintem örüljetek, hogy boldog.

2018. márc. 31. 20:20
 10/33 anonim ***** válasza:
42%

Ne csodálkozz , ez kell a ferfiaknak , fiatal nö. Mindegyiknek , ha 70 éves is a 22 éves kell , az izlesuk nem valtozik a korral .

Ebböl tanulhatnának a nök , hogy a 20 as eveikben válogassanak , amig van miböl .

Millió szingli nö van, 40 körul , kutyának se kellenek . Par 60 evesnek talán , ha nincs gyerek .

Tetszik neki , fiatal ,fess , nem szült , szexualisan felpörgeti

Nem kell keresni ebben mély értelmet , lelki összhang , rizsa , ennyi , jó szex, a többit hozzáképzeli .

Ha a csaj nyugis termeszet es nem bulizós , nincs sok barátja egyutt is maradhatnak . Itt teljesen a lányon múlik . Apadnak megfelel forever ekkora korkulönbseggel .

Ilyenek a ferfiak

Ja , be tudnak hasalni veluk egykorú nönek is , ha 40 fölött keresnek párt , abban az esetben , ha a nö pénzes , és megéri , a nöhöz lehet költözni , fizetest megspórolni a nö mellett .

Na akkor a nö parancsol , oszt szoroz es hangoztatja hogy megtalálta az igaz szerelmet a tutyimutyi pasi képében

2018. márc. 31. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!