Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szólnátok ahhoz ha az...

Ti mit szólnátok ahhoz ha az apàtok "baràtnője" fiatalabb lenne nálatok?

Figyelt kérdés

Apu 48 èves, nagyon jól tartja magát, 40-nek se nézik àltalàban. Én 25 vagyok, nővérem 26 éves. A szüleink 10 éve elvàltak (apu hagyott ott minket, mert màr nem bírta elviselni anyut, nagyon különböző természetűek, mi is inkább a válást támogattuk nővéremmel). Anyunak új férje van, apunak volt egy 6 èves kapcsolata, de màr vége.

Na de a lényeg. Apunak van egy kolléganője, 22 éves. Ma délelőtt mutatta be nekünk apu, mint kolléganőjèt ès nagyon jó barátját. De nyilvàn nem vagyunk sem hülyék sem vakok, látjuk hogy ők nem csak barátok. Komolyan mondom, apu úgy néz rá, mint anyura soha. Nagy szeretettel, és talán megbecsülèssel is. A lányról nem igazán tudok rosszat mondani, kedves aranyos, lehet vele beszélgetni, akàr barátnők is lehetnénk, csak kicsit gyerekes. Vagyis nekem ez jön le róla. Olyan érdekes módon túl életvidàm. Bár szerintem aput pont ez fogta meg benne.

Nem tudom mi sülhet ki ebből, fura az egész. De apura úgy tűnik jó hatàssal van, az utóbbi időben valahogy nyugodtabb mint régebben. Csak azt nem tudom, hogy mi lehet a csaj szándéka. Nem hiszem hogy a pénz, hisz kollégák, nagyjából ugyanannyit kereshetnek (apu nettó 250 ezret).

Nektek mi erről a véleményetek?

2018. márc. 31. 19:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
30%

Leégne a pofámról a bőr, ha az apám ilyen kapuzáró vén hülye lenne.

Szerencsére nem az.

Az ilyen beteges viszonyra azt mondja, ő nem tudná elképzelni, mert olyan mintha a lányát dugná.

Persze boldognak látszik... mert egy ilyen libát még tud szédíteni.

Szánalmas vén hülyének láttam a körülöttem legyeskedő vénembereket húszévesen.

2018. márc. 31. 20:26
 12/33 anonim ***** válasza:
41%

11 es válaszoló , kapuzáró vén hülye? Nöi logika szerint igen, mert a nök nem állnak össze 48 évesen egy 22 évessel , mert más szempontok szerint választanak , de a ferfiak maskepp gondolkodnak

Az hogy a te apukad neked mit mond , az egy dolog

Megengedhetné magának apukád , h maskepp mondja, vagy h elváljon? Vagy anyukád a serpenyövel ütné agyon?

Ki viseli a nadrágot a házban?

Ja persze, a te apukádnak nem kell a fiatal pipi , ö más ferfi , ö a te APUKÁD

2018. márc. 31. 20:30
 13/33 anonim ***** válasza:
57%

12

Hiába csűröd-csavarod.

48 éves javában kapuzár.

De hagyjuk most az apámat, mindegy mit tett vagy tett volna, nem villogott egy gyerekkel a nőjeként.

Én 22 évesen a harmincasokat is vén nyálcsurgató kappannak láttam, nemhogy egy közel 50 évest. Hiába tartotta magát jól.

Ráncosodnak, a kuki sem százas már, tele rigolyákkal. Öregek már, hiába feszengenek.

Nem fogod elhinni de jó testű, fiatalabbnak kinéző 40-es nőkre, hogy is mennek fiatal pasik.

Huszonévesek. Látnád mi megy az edzőtermekben. Nem a klimaxos nyanyák, de ki röhögteti ki magát egy gyereke korúval.

2018. márc. 31. 20:56
 14/33 anonim ***** válasza:
55%

Egy 33 éves pasinak is 22 eves csaj kell , és az nem "kapuzár" ahogy te mondod

Apukad nem röhögtette magat lányakorúval lehet azert mert nem engedhette volna meg magának anyagilag sem , mert a kertben sátorozhatott volna .

Nem kell erényt kovácsolni nemletezö dolgokból , nincs ferfi akinek nem jönne be egy fiatal feszes pipi

2018. márc. 31. 21:01
 15/33 anonim ***** válasza:
45%

13 as neked gyenge a felfogóképességed , ha te magadból indulsz ki nöként , amikor egy férfi döntéseit vizsgalod . Ferfi nö két kulön világ . A 22 eves nem azt nezi h a pasas milyen lottyadt , hanem h a pasi biztonsagot nyújt , anyagit és érzelmit , amit egy korabeli nem tud

A ferfi meg egy naiv életvidam nöt kap , akinek a testén nem hagyott nyomot a szülés , nem ment át 3 váláson , nem életunt , nincs 3-4 gyereke , stb

Nehez felfogni ?

2018. márc. 31. 21:05
 16/33 anonim ***** válasza:
35%

"Nöi logika szerint igen, mert a nök nem állnak össze 48 évesen egy 22 évessel , mert más szempontok szerint választanak , de a ferfiak maskepp gondolkodnak "

Arany kicsi szívem, 40-es nőként volt 21, 22 évesekkel is kapcsolatom. Valóban nem álltam össze velük, "arra" jók voltak, többet nem akartam egyiktől se, végképp eszemben se volt bárhol megjelenni velük, vagy bárkinek , pláne a gyerekeimnek bemutatni őket.:D A pasiknál viszont "ha a phasz feláll, az ész megáll" - ahogy a mondás tartja.

2018. márc. 31. 21:08
 17/33 anonim ***** válasza:
48%
13-as, nagyon éretlen vagy még.. Pont hogy neked kéne egy 20 évvel idősebb, legalább tanítana. Mindenkinek más az izlése, tartsd tiszteletben.
2018. márc. 31. 21:11
 18/33 anonim ***** válasza:
58%
16 os te egy egeszen mas dologról beszelsz , logikad nincs sok neked sem . Persze h 40 es nök titokban szexelhetnek 20 eves fiúkkal . És mikepp mond ez ellent az en allitasomnak ?
2018. márc. 31. 21:12
 19/33 anonim ***** válasza:
29%
Logikáról irkálsz pont te, a faék egyszerűségű agyaddal?:D Ha nem érted, amit olvasol, fejleszd magad. Rád fér.:-)
2018. márc. 31. 21:19
 20/33 anonim ***** válasza:
67%

45 éves férfi vagyok és megértem apukátokat.

Ha apukátok boldog vele, akkor örüljetek a boldogságának. Ennyi.

Ahogyan apukádnak nincs joga beleszólni, ha te összejössz egy akárhány éves férfival, neked sincs, hogy ő, független férfiként, egyedül lakva, milyen életkorú nővel létesít párkapcsolatot.

2018. márc. 31. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!