Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szólnátok ahhoz ha az...

Ti mit szólnátok ahhoz ha az apàtok "baràtnője" fiatalabb lenne nálatok?

Figyelt kérdés

Apu 48 èves, nagyon jól tartja magát, 40-nek se nézik àltalàban. Én 25 vagyok, nővérem 26 éves. A szüleink 10 éve elvàltak (apu hagyott ott minket, mert màr nem bírta elviselni anyut, nagyon különböző természetűek, mi is inkább a válást támogattuk nővéremmel). Anyunak új férje van, apunak volt egy 6 èves kapcsolata, de màr vége.

Na de a lényeg. Apunak van egy kolléganője, 22 éves. Ma délelőtt mutatta be nekünk apu, mint kolléganőjèt ès nagyon jó barátját. De nyilvàn nem vagyunk sem hülyék sem vakok, látjuk hogy ők nem csak barátok. Komolyan mondom, apu úgy néz rá, mint anyura soha. Nagy szeretettel, és talán megbecsülèssel is. A lányról nem igazán tudok rosszat mondani, kedves aranyos, lehet vele beszélgetni, akàr barátnők is lehetnénk, csak kicsit gyerekes. Vagyis nekem ez jön le róla. Olyan érdekes módon túl életvidàm. Bár szerintem aput pont ez fogta meg benne.

Nem tudom mi sülhet ki ebből, fura az egész. De apura úgy tűnik jó hatàssal van, az utóbbi időben valahogy nyugodtabb mint régebben. Csak azt nem tudom, hogy mi lehet a csaj szándéka. Nem hiszem hogy a pénz, hisz kollégák, nagyjából ugyanannyit kereshetnek (apu nettó 250 ezret).

Nektek mi erről a véleményetek?

2018. márc. 31. 19:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

"Hosszú távon 90%, hogy esélytelen a kapcsolat. "

És szerinted egy 48 éves férfi mit akar?

Már túl van a "nagy love"-on,ami nem jött be.

Kiakarja élni még azt a pár évet szexuálisan,amíg lehet.

Biztos nem összeházasodni akar a csajjal.

2018. ápr. 1. 01:10
 22/33 anonim ***** válasza:
Dehogynem akar
2018. ápr. 1. 05:04
 23/33 anonim ***** válasza:

Nem érdekelne, egészen addig, amíg nem próbálna irányítani :D

Akkor viszont elég hamar sírva rohanna el.

2018. ápr. 1. 10:06
 24/33 anonim ***** válasza:
71%
Gondolj arra, hogy mennyivel jobb így, mint ha egy 22 éves FIÚVAL állított volna be!
2018. ápr. 1. 15:31
 25/33 anonim ***** válasza:

Biztosan azt hiszik, hogy a #24-es csak viccelt. Pedig nekem van egy jó barátom, aki 48 évesen azért vált el, mert nem bírta tovább titkolni, hogy meleg.

A gyerekei felnőttek, elfogadták az apjuk másságát, mindenki éli a saját életét.

2018. ápr. 1. 19:39
 26/33 anonim ***** válasza:
36%

Nem igazán értem minek pontoztak le:)

Nem értem miért hiszi mindenki,hogy mindenkinek az a célja,hogy egy éltre tervezzen valakivel!

Egy 22 éves lányka nem egy 48 éves pasival fogja leélni az életét,ezt mindkét fél tudja!

Itt a lány veszíthet többet,mert neki vannak még meg a fiatal évei.

A középkorú pasinak meg már nincs veszítenivalója.

2018. ápr. 1. 19:42
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 26 os valaszoló , azert mert neked most 21 evesen hihetetlennek tunik , attól még megházasodhat az apuka a lánnyal, en is egy 17 evvel idösebb ferfival hazasodtam meg 21 evesen.

Mindezt 20 eve . Es volt a barati körunkben korkulönbseges hazassag , ahol nem 17 hanem 22 év volt es a 3 ik párnál 24

Maig egyutt vannak

Most ez neked sci fi , mert te most ezt a nagy hormoningadozasaiddal nem tudod elkepzelni , neked ez most igy nem cseng össze, pedig sok ilyen eset van.

Amint irod a ferfinek nincs vesztenivalója es a lany is úgy eli meg esetleg h neki sincs, mert az idösebb ferfi ad neki kényeztetést, szeretetet, biztonságot, tutujgatja, utaznak, még vesz neki egy egy ajándékot es a lany mellette ragadhat , az idö telik.

Van olyan 21 eves lany , akinek kicsi a barati köre , nem szeret csörögni, bulizni nem vágyik , hanem leparkolna egy pasi mellé, jókat fözne, a korabeli srácok még élik az éjszakai életet hosszú ideig

Nem vagyunk egyformák en is nyugisabb termeszet voltam es szerettem a nyugalmat, volt köztunk szerelem, jó szex, vendeglökbe vitt , utaztunk stb

De te kötöd az ebet a karóhoz, mint a székely bácsi az állatkertben, ránéz a zsiráfra es azt mondja márpedig ilyen állat nincs

2018. ápr. 1. 21:00
 28/33 anonim ***** válasza:
80%

Előzőt még annyival egészíteném ki, hogy egy 48 éves férfi, aki 40-nek se néz ki, simán lehet, hogy még gyereket is vállal a 22 éves partnerével.

Rokonságomban van hasonló eset: a férfinak második házasságában, 50 évesen született egy kisfia. Az előző házasságából való nagylányától unokája is van, aki mindössze két évvel fiatalabb a kisfiánál. A kérdező sztorijához képest a különbség csak annyi, hogy itt a második feleség is 39 éves volt a gyerek születésekor, tehát a házasfelek közötti korkülönbség "csak" 11 év volt.

2018. ápr. 1. 22:00
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Persze h igen , utolsó válaszoló. Bármi benne van a pakliban söt egy fiatallal meginkabb

Csak a tinik nem értik

2018. ápr. 1. 22:05
 30/33 anonim ***** válasza:
34%

Nem vagyok tini.

Lassan 30 leszek.

És tapasztalatból írom.

Nekem az első szerelem 18 évvel idősebb volt,mint én...

Lehet,hogy most még jól néz ki a pasi,pár évig.

De mire "nagypapi" lesz,addigra a csaj még 30 sem lesz.

Most még biztos bejön neki,hogy fiatalos,lendületes.

Gyerek témába meg bele sem mennék,annyira meredek,aki ilyen korkülönbségbe gyereket vállal,az gyakorlatilag majdnem,hogy egyedül fogja felnevelni a gyereket..

2018. ápr. 1. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!