Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most miért idegesíti őket a...

Most miért idegesíti őket a villany, ha tudták hogy ez lesz?

Figyelt kérdés

Szakdolgozatot írok. Nem is terveztem hazamenni a hétvégén, mert késő éjjelig írok, olvasok. A laptop fénye nem elég. Most egy olyan specifikus helyzetben vagyunk, hogy négyen vagyunk egy pici lakásban, mert albérletbe kellett jönnünk pár hónapra költözés miatt. A szüleim kint a nappaliban (egybenyílik az étkezővel), húgom a szobában.

Én mondtam, hogy most nem megyek haza, mert nem tudnánk egymás mellett lenni így, de erősködtek, hogy de, nem zavarja őket, megsértődnek, családi program, stb. Egy hétig ezt hallgattam, majd belementem. Tegnap volt az első éjszaka. Kint ültem az étkezőben, gép, könyvek, fény... ma reggel már kezdtek morogni, hogy miattam nem tudnak aludni, hangos a billentyűzet, ahogy írok, a fény is zavaró. Mondtam, hogy ne haragudjanak, de tudták, hogy ez lesz. Le lettem önzőzve...

Ilyenkor mit lehet tenni?

2018. márc. 30. 15:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
10%
Egy hétvégét ki lehetett volna bírni éjszakai írogatás nélkül. Nem sokat ér neked a családod. Szakdolgozatot írhatsz még milliót, anyád, apad, húgod nem lesz másik.
2018. márc. 31. 05:50
 22/25 anonim ***** válasza:
15%
Nehéz helyzet, az biztos. Ahogy az is, hogy anyukádról van szó. Biztos vannak még emlékeid kettőtökről, remélem még szereted. Mert ha igen, akkor ez a szeretet mozgasson, ne idegen emberek tanácsa. Nekem is biztos fájt volna, ha a gyerekem engem beszél ki a neten és ha ennyi rosszindulatú válasz jön rá. Nem is értem az embereket, hát a saját anyukádról van szó, akit mindennek itt elmondtak és te nem is védted meg. Ez annyira szomorú :(( Tényleg ilyen miatt ezek az emberek a saját anyjukkal is így viselkednének? Milyen gonosz ez a világ. :(
2018. márc. 31. 06:14
 23/25 anonim ***** válasza:
30%
Mikor szakdolgozatot irtam, nem 4 éjszakán mult a boldogság, a család is lehetne megértöbb de te is alkalmazkodhatnál kicsit
2018. márc. 31. 06:48
 24/25 anonim ***** válasza:
64%
Jaj, 22-es, ne nyávogjál már... :D
2018. márc. 31. 12:55
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

gyk helyett ha szakdolit írtál volna eddig is, akkor kibírnád, hogy két napot nem foglalkozol vele éjszakába nyúlóan, pláne, hogy előre tudtad, hogy zavarni fogja őket.

Tudták, hogy ez lesz, de te is tudtad. Nem tudom, ki az önző, aki három emberre tesz magasról, vagy ők, akiket csak te idegesíted.

2018. márc. 31. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!