Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most miért idegesíti őket a...

Most miért idegesíti őket a villany, ha tudták hogy ez lesz?

Figyelt kérdés

Szakdolgozatot írok. Nem is terveztem hazamenni a hétvégén, mert késő éjjelig írok, olvasok. A laptop fénye nem elég. Most egy olyan specifikus helyzetben vagyunk, hogy négyen vagyunk egy pici lakásban, mert albérletbe kellett jönnünk pár hónapra költözés miatt. A szüleim kint a nappaliban (egybenyílik az étkezővel), húgom a szobában.

Én mondtam, hogy most nem megyek haza, mert nem tudnánk egymás mellett lenni így, de erősködtek, hogy de, nem zavarja őket, megsértődnek, családi program, stb. Egy hétig ezt hallgattam, majd belementem. Tegnap volt az első éjszaka. Kint ültem az étkezőben, gép, könyvek, fény... ma reggel már kezdtek morogni, hogy miattam nem tudnak aludni, hangos a billentyűzet, ahogy írok, a fény is zavaró. Mondtam, hogy ne haragudjanak, de tudták, hogy ez lesz. Le lettem önzőzve...

Ilyenkor mit lehet tenni?

2018. márc. 30. 15:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Visszamégy vagy lenyeled a békát.
2018. márc. 30. 15:56
 2/25 anonim ***** válasza:
97%
Mondd meg nekik, hogy nem erről volt szó, és hogy legközelebb jobban gondolják át, mire beszélnek rá. Sajnálod, hogy nem ünnepeltek együtt, de te most hazamész és a szakdolgozatodat fogod írni helyette.
2018. márc. 30. 15:57
 3/25 A kérdező kommentje:
Ah, higgyétek el, ezeken túl vagyok. :( második reakcióm az volt, hogy akkor visszamegyek, mire a húgom (6) fél órás bőgésbe kezdett. Anyámék azt mondták, ezt nem fogják egész hétvégén hallgatni, és már a rokonoknak is mondták, hogy megyünk ebédelni. (Abból is volt gond, hogy szóltam, hogy én nem sokáig maradok) és most mit gondolnának rólunk, hogy ha én visszamennék... ilyenkor nem szeretem az ünnepeket. :(
2018. márc. 30. 16:03
 4/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagy ezeken túl. Nem azt javasoltam, hogy fenyegetőzz ilyenekkel, és akkor majd megszelídülnek. Azt javasoltam, hogy pakolj, köszönj el, utazz.
2018. márc. 30. 16:06
 5/25 anonim ***** válasza:
91%

Engem nem érdekelne a húgom hülye hisztije, meg anyám mérgelődése, megfognám a holmimat és visszamennék a koliba, vagy ahol lakok.

FELNŐTT ember vagy viselkedjél már úgy!

2018. márc. 30. 16:09
 6/25 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként ilyen családhoz nincs az az isten, hogy én hazajárjak.
 7/25 anonim ***** válasza:
93%
Ahogy a kolléga mondja. Nem fenyegetőzni kell, hanem fogni magad és következetesen lelépni. Megsértődnek így, megsértődnek úgy, mint az oviban, komolyan :D
 8/25 anonim ***** válasza:
82%
Nálam a tanulás volt az első,nem a rokonok hisztije, sapka nincs sapka van hozzá állása,lett is eredménye,mondjuk nálunk nem voltak ilyen gondok,ezért nem értem a mostani családokat h egyszerüen alap dolgok nem mükődnek a felek közt..
2018. márc. 30. 16:18
 9/25 anonim ***** válasza:
33%

Menj vissza a koliba.

Amúgy nem normális dolog éjszakába nyúlóan szakdolgozatot írni heteken keresztül, inkább rá kellett volna számolni több időt.

2018. márc. 30. 16:22
 10/25 anonim ***** válasza:
34%

Most ez tényleg nehéz lehet, engem nagyon is idegesítene a dolog, kiakadnék, aztán meg elküldenének melegebb éghajlatra. De mindenki máshogy reagálja le ezt.

Én nem maradnék otthon szerintem, nem lehet eldönteni, hogy mit akarnak?

2018. márc. 30. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!