Most miért idegesíti őket a villany, ha tudták hogy ez lesz?
Szakdolgozatot írok. Nem is terveztem hazamenni a hétvégén, mert késő éjjelig írok, olvasok. A laptop fénye nem elég. Most egy olyan specifikus helyzetben vagyunk, hogy négyen vagyunk egy pici lakásban, mert albérletbe kellett jönnünk pár hónapra költözés miatt. A szüleim kint a nappaliban (egybenyílik az étkezővel), húgom a szobában.
Én mondtam, hogy most nem megyek haza, mert nem tudnánk egymás mellett lenni így, de erősködtek, hogy de, nem zavarja őket, megsértődnek, családi program, stb. Egy hétig ezt hallgattam, majd belementem. Tegnap volt az első éjszaka. Kint ültem az étkezőben, gép, könyvek, fény... ma reggel már kezdtek morogni, hogy miattam nem tudnak aludni, hangos a billentyűzet, ahogy írok, a fény is zavaró. Mondtam, hogy ne haragudjanak, de tudták, hogy ez lesz. Le lettem önzőzve...
Ilyenkor mit lehet tenni?
Engem nem érdekelne a húgom hülye hisztije, meg anyám mérgelődése, megfognám a holmimat és visszamennék a koliba, vagy ahol lakok.
FELNŐTT ember vagy viselkedjél már úgy!
Menj vissza a koliba.
Amúgy nem normális dolog éjszakába nyúlóan szakdolgozatot írni heteken keresztül, inkább rá kellett volna számolni több időt.
Most ez tényleg nehéz lehet, engem nagyon is idegesítene a dolog, kiakadnék, aztán meg elküldenének melegebb éghajlatra. De mindenki máshogy reagálja le ezt.
Én nem maradnék otthon szerintem, nem lehet eldönteni, hogy mit akarnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!