Hogy vegyem rá a szüleim, hogy adhassam el a gitárom? Többi lent!
Mondd el, hogy miért lenne számodra előnyösebb egy 7 húros. Hogy előbb-utóbb úgyis megvennéd a 7 húrosat csak dolgoznál/összegyűjtenéd az ajándék pénzt amit kapsz/ zsebpénzt (vagy nem tudom kapsz-e ilyeneket). Szóval a lényeg hogy ha megvennéd az újat, a régi már nem tudna neked annyi fejlődést nyújtani és emiatt jobb a gitárnak is, ha máshoz kerül. A hangszerek élnek, addig van szép hangjuk amíg játszanak rajtuk, amíg karban vannak tartva és ha egy hangszer használaton kívül marad, akkor romlik a minősége. Ezért sokkal jobb helyen lenne valakinél, aki használná.
Én is így vettem anno a gitáromat, másodkézből és az különösen szimpatikus volt a srácban, aki eladta hogy mivel ő nem tudott rajta megtanulni játszani, nem szerette volna ha a hangszer használaton kívül, magányosan porosodik, ezért keresett valakit, aki újra ,,életre kelti".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!