Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyenek a szüleim?

Miért ilyenek a szüleim?

Figyelt kérdés

Nem mehetek el randikra,nem hozhatok haza lányt sőt,én se mehetek a lányhoz,de elvárják hogy legyen barátnőm.

Már 5 éve nincs új mobilom,de már nagyon lassú néha be se kapcsol,de nem kapok pénzt,keressem meg én rá,de nem tudom,mert nincs nekem diákmunka a szóvetkezet szerint. Tippmixelni nem tippmixelhetek,merthogy az milyen rossz dolog, pedig apám is azt nyomja,meg kb az egész osztály,csak nekem nem engedik a szüleim.

És még a legrosszabb: nem kaphatok se egyest,se kettest,se hármast,kitűnőnek,vagy jelesnek vagy jónak kell lennem,különben kiabálnak velem.

2015. máj. 7. 19:33
 1/6 A kérdező kommentje:
*szövetkezet
2015. máj. 7. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Mert primitívek.
2015. máj. 7. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Mert ők nem szülők, csak gyereket csináltak.
2015. máj. 7. 19:34
 4/6 A kérdező kommentje:
És ez ellen mit lehet tenni (ha lehet)?
2015. máj. 7. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Sarkadra állsz és nem hagyod magad elnyomni.
2015. máj. 7. 20:01
 6/6 anonim válasza:

Anyádék azt akarják veled megvalósíttatni, amit ők nem tudtak elérni anno fiatalon. Ez a nevelés csődje.

Nem akarlak elkeseríteni, de ha nem állsz a sarkadra, ez csak rosszabb lesz. Sokkal...

2015. máj. 8. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!