22 éves létemre a szüleim gyakran "kölöknek" neveznek. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Többször mondtam nekik, hogy ne nevezzenek így, mert ez nekem rossz, de ilyenkor mindig az a válasz, hogy "jaaaaj, nincs ebben semmi", meg "nem azért mondjuk" stb. Hányingerem van ettől a szótól, mert olyan, mintha egy utolsó magyarországi kis falucska csetlo-botlo taknyos hülyegyereke lennék... Azóta vénembernek hívom őket, amiért megsertodnek. Normális az ilyen? Francnak szül gyereket aki nem normális...2015. máj. 15. 16:10
1/15 anonim válasza:
Francnak lakik még otthon az ilyen nem normális 22 évesen...
2/15 anonim válasza:
Hát a kérdésed stílusa alapján te sem vagy normálisnak nevezhetö, kölöknek viszont igen, mert semmi felnöttes nincs a viselkedésedben
3/15 anonim válasza:
Olyan pofátlan vagy, hogy én szívesen orrbavernélek... örülj, hogy fedelet raknak a fejed fölé és kussolj. Ha meg nem tetszik kölötözz el, aztán ott úr lehetsz a saját szemétdombodon.
4/15 A kérdező kommentje:
Akkor most lesztek szívesek tükörbe nézni! :)
2015. máj. 15. 16:19
5/15 anonim válasza:
Mit tehetsz? Elköltözhetsz, eltarthatod magad, és akkor senki nem hív kölöknek ,mert nem találkozol velük. Addig meg kuss van, ez van, kölök!
6/15 anonim válasza:
Ha ennyire zavar, tarts ki az álláspontod mellett, addig, amíg elhagyják ezt a megnevezést.
Azonban a stílusod kicsit erős, szerinted ettől nem normálisak a szüleid? Ez tényleg egy "kölkös" hiszti (nem az elvárásod, hanem ahogy előadod).
7/15 A kérdező kommentje:
Első gyökér meg nem tudom miből gondolja, hogy otthon élek, erre még utalás sem volt a kérdésembe. Igazi barmok járnak ide
2015. máj. 15. 16:20
8/15 anonim válasza:
Ja, barmok. És még hülyeségeket is kérdeznek.
9/15 anonim válasza:
Sehol nem írta ez a kölök, hogy otthon lakna.
Amúgy szerinte feleslegesen húzod fel magad ilyen apróságokon te kölök, illetve emiatt ilyeneket mondania szüleidre, meg két éves módjára visszavágni, na ez tényleg gyerekes kölök...
10/15 anonim válasza:
engem meg kislányomnak hív az anyám... és aztán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!