Mi a megoldás szerintetek?
Anyukám hetek óta heti több x tönkretesz lelkileg, mert ha bármit mondok ami neki nem tetszik, kegyetlenül leordít, mindennek elmond. Ma pl. elegem lett már, több hete nincs mosogató a konyhában, a mikró is tönkrement, a mosogatógépet meg nem akarja rendszeresen bepakolni. Így hát a zuhanyzóban kell mosogatni, ami eleg koszos, budos szagú, ott szerencsétlenkedni, a szivacsot se lehet hova lerakni olyan koszos. Na nekem ebből elegem lett, megmondtam hogy igen is ez milyen már, hogy a szerelőre sincs pénz, mikróra se, napok óta rossz a gyomromnak a zabkása a koszos edényekben mert alig lehet elmosni. S úgy bántott megint, mint az őrült torkaszakadtából, befogtam a fülem, mindenfélének elmondott, még mindig remegek,írni alig bírok, nem vagyok magamnál olyan rosszul esett. Tegnap is volt valami ilyesmi.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!