Mi a megoldás szerintetek?
Anyukám hetek óta heti több x tönkretesz lelkileg, mert ha bármit mondok ami neki nem tetszik, kegyetlenül leordít, mindennek elmond. Ma pl. elegem lett már, több hete nincs mosogató a konyhában, a mikró is tönkrement, a mosogatógépet meg nem akarja rendszeresen bepakolni. Így hát a zuhanyzóban kell mosogatni, ami eleg koszos, budos szagú, ott szerencsétlenkedni, a szivacsot se lehet hova lerakni olyan koszos. Na nekem ebből elegem lett, megmondtam hogy igen is ez milyen már, hogy a szerelőre sincs pénz, mikróra se, napok óta rossz a gyomromnak a zabkása a koszos edényekben mert alig lehet elmosni. S úgy bántott megint, mint az őrült torkaszakadtából, befogtam a fülem, mindenfélének elmondott, még mindig remegek,írni alig bírok, nem vagyok magamnál olyan rosszul esett. Tegnap is volt valami ilyesmi.
17/L
1. Megpróbálsz suli mellett vmit dolgozni pár hétvégén, hátha összejön egy mikróra való.
2. Megvárod, míg nagykorú leszel, keresel munkát és lelépsz, ha nem bírod elviselni.
1. Te is takaríthatsz.
2. Ha nincs pénz, vállalhatsz diákmunkát.
Csak van valaki rokonotok, nagyszülő, nagybácsi-néni? Lehet, hogy depressziós, lehet, hogy egyedül képtelen elintézni ezeket a műszaki ügyeket: akkor segítséget kell kérni. A mikró lehet, hogy javítható, csak el kéne vinni, kérj ismerőstől segítséget. Ha a pénz a probléma, akkor valóban vállalj diákmunkát, bár abból csak egy hónap csúszással lesz pénz, de az is jobb a semminél. A koszt el lehet takarítani, azt te is meg tudod csinálni. A mosogatás hatékonysága nem függ a helyszínétől, víz kell hozzá, mosogatószer, szivacs meg kéz.
Próbálj meg rájönni, mi a baja: mostanában történt valami vagy huzamosabb ideje? Gondolom, apuka nincs. Lehet, hogy ő tud valamit, csak neked nem akarja elmondani. Veszekedés nélkül, nem számonkérően, hanem érdeklődve rá lehet kérdezni, hogy van-e valami baj, amit eddig nem mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!