Szülők! Megbántátok, hogy gyermeket vállaltatok?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy okozott -e a gyereketek akkora fájdalmat, vagy csalódást, hogy azt kívántátok , bárcsak meg se született volna.2018. márc. 27. 19:13
12/15 anonim válasza:
Nem, soha! Azon viszont csodálkozom, mitől ennyire jók, felelősségtudatosak a gyerekeim. Én nagyon nehéz gyerek voltam, igaz az én szüleim sosem mutatták ki a szeretetüket és nem tudtak kezelni, az enyémeknek emiatt könnyebb a dolguk, teljesen más vagyok. Bár sok időt nem tudok velük tölteni mert egyedül nevelem őket de nagyon hálásak hogy jó életük van és nagyon jó anyának tartanak. A párommal együtt ők a mindenem! :-)
13/15 anonim válasza:
Úgy nem, de bizony jópárszor megfordult a fejemben, de jó is volt, míg nem voltak :D
Akkor és oda mehettünk, amikor és ahová akartunk, nem kellett a szabikkal logisztikázni, bébiszitterre költeni (mert a gyerekek délután már nem járnak suliba, nincs napközi sem, egykor jönnek haza, de én csak fél 5 körülre vagyok itthon, férjem később).
Addig alhattam, amíg akartam, és nem kellett a testvérharcot hallgatni néha már korán reggel :D
De amúgy csalódást nem okoztak, persze, van, mikor szomorúvá tesznek, de az elmúlik.
14/15 anonim válasza:
"okozott -e a gyereketek akkora fájdalmat, vagy csalódást"
Kérdező, a gyerekben a te nevelésed köszön vissza.
Ha fájdalmat okoz a saját gyereked neked, akkor rendesen el lett tolva a nevelése - meg a személyes példamutatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!