Ha ezt mondanám nevelofateromnak, szétválasztanám anyaekat?
Kicsit a cím erős clickbate.Irhattam volna,hogy házasságot de nem is házasok.Na mindegy.
Anya együtt van nevelofaterommal kb 7-8 éve.Elegge lobbanékony illetve eleg erősen karomkodik.(Pl tesom ma 2x zuhanyzott és mondta neki h a fejet levagja mert minek 2x?)
Én személy szerint nem tekintem annak legalabb 2 éve.Ahogy nőttem úgy jöttem ra h nekem o nem jo.O azt hiszi,hogy én szeretem mint egy apát,hogy neveloapamnak tartom és stb.
A nevelési módjai már nem hatnak ram mert ellenzem.
És ebbe az a legszomorúbb,hogy szimplán azért szeretjük tesommal..mert muszaj.
Visszatérve a zuhanyzashoz.
Elkezdett tesommal káromkodni és én annyira felb*sztam magam,hogy majdnem lementem a szobajukba és a szemébe akartam mondani,hogy : Ha te már így beszélsz velünk b*zdmeg,akkor te komolyan azt hiszed h mi szeretünk teged?Komolyan azt hiszed,hogy neveloapakent tekintunk rad?Ezen gondolkozz el te r*hadek!
Na igen ezen elgondolkoztam,és arra jutottam h lehet h szétválasztanám oket?Marmint csak gondolj bele a szituacioba..
Ok ketten vettek hazat együtt.Aminek mi is orulunk de hogyha ilyen akkor hogyan?
Gyakorlatilag alig várjuk hogy elmenjen hetelni.Ha dolgozik többször jarunk le anyahoz beszelgetni stb.
Gyakorlatilag tesommal megváltozunk mikor elmegy dolgozni a fater.
Btw:Nem szeretném anyaekat szétválasztani,mert örülök hogy anya boldog vele.Csak már annyira megerdemelne,hogy a szemébe mondjuk amit fent leírtam..
17/F
A 2-es jól mondja.Trágár szavak, és megemelt hang nélkül is lehet egy embernek olyat mondani, ami nagyot "üt".
Ha a nevelőapád így beszél veletek, nyugodtan mondhatsz neki valamit, aminek a lényege az, amit fentebb írtál, csak ne káromkodj, és higgadtan, normál hangnemben tedd. Aztán elsétálsz, hogy kicsit tudjon gondolkodni.
Nem valasztanad szet oket.
Az alpari beszeddel semmit nem fogsz elerni. Inkabb uljetek le egy nyugodt pillanatban, es beszeljetek meg a problemat.
Nem ismerem a korulmenyeiteket, de ha 4 ember napi ketszer hosszasan aztatja magat a zuhany alatt, annak biznyos helyzetben magas rezsi koltsege lesz. Te ezt meg nem fogod fel, mert nem te keresed a penzt, hanem anyad es neveloapad.
Biztos vagyok benne, hogy azert akadt ki, mert sok a koltsegetek a bevetelhez kepest.
Mi mas oka lenne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!