Miért nem tudom szeretni a férjem gyerekét?
Aha kedves #30... Szerinted amikor a kérdező szülni fog még egyet gyereket, egy közöst, akkor ki a búbánat fogja eltartani a gyerekeket?
Mert amit kapni fog a gyerekek után az semmire sem lesz elég...
Különben meg az exem dolgozott, csak olyan keveset keresett, hogy az éppen elég lett volna az éhen haláshoz. Én meg jó társként, jó apaként viselkedtem.
Nehogy már ezért pampogj nekem.
Általánosítottál, az a nagy helyzet, és fel vagy háborodva, pedig igyekeztem nem személyeskedni.
Semmi sem kötelező. Az, hogy te kifogtál egy olyat, aki nem fogadta el a gyerekedet + el is kellett tartani + a gyerekeit, az nem azt jelenti, hogy minden egyedülálló anya ilyen, ezért is húznak fel itt az általánosítások. (A gyerekeknek általában van apjuk is. Na mégis minden gyt-kérdésnél támadják az anyát, hogy ellehetetleníti a tartásdíj beszedésével a volt férj életét, ha $zaros 20 ezerről van szó, akkor is... Mind1.)
Voltam egyedülálló szülő, nem akaszkodtam rá senkire, nem költöztem senki nyakára, és nem tartattam el magam + a gyerekem mással. Kétlem, hogy ezzel egyedül lennék.
Mégis az összes kérdésnél, ami arról szól, hogy a pasikat mennyire zavarja, ha egy nőnek gyereke van, megjelennek a "nem fogom eltartani más kölykével együtt" válaszok... De ettől durvább dolgokat is olvastam.
Nekem nem volt olyan kapcsolatom, ahol a pasinak gyereke volt. Nem azért, mert elutasítanám, hanem egyszerűen így jött össze.
(Ellenben én éltem 9 évig "melléktermékként" anyám 2.nekifutásában, inkább nem kommentálom, hogy az úriember mennyire fogadta el a helyzetet...)
Ja, közös gyerek... (van a jelenlegi kapcsolatomban, sőt, úton a második közös), de ha onnan nézzük, mennyit kap egy nő gyedre, gyesre, az apának akkor is ugyanannyit kell dolgozni, mert kiesik a családi bevétel egy része, ha nincs hozott gyerek. De ha van, azt valaki vagy elfogadja, vagy nem, de akkor nem kell együtt lenni. (Nem, nem rád vonatkozik...)
Anyai szeretet es apai teljesen mas
Az apa hozott gyereke mas no hozta a vilagra es mas nevelte
Neked is igazad van, meg annak a férfinak is aki azt írta h ő el tudta fogadni a nője gyerekeit, de az meg nagyon csúnya volt, h a nő nem az övét!
Mi az h az anyja nevelése, miért a férfinak nem kéne?
Az utolsó kommented egy vicc...
Gondolom amit megspórolsz, azt a közös kasszából teszed.
Nem egy idegenre költitek, hanem a párod gyerekére.
Ja és van egy jó hírem. A párod ha meghal, ő is örököl. A házból, mindenből.
Rosszindulatú egy nő / inkább hárpia / vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!