Nem otthon lakó egyetemisták! Ti mennyit meséltek otthon az órákról, tanárokról, beadandókról, barátokról, bulikról stb?
Nagyjából hasonló a helyzet, mint veled.
Én is minden hétvégén hazajárok, de alapjáraton nem vagyok túlzottan beszédes, és bár anyukám folyton kérdezget, meg mondja, hogy meséljek valamit, de kb. fogalmam sincs, hogy mégis miket kellene mesélnem neki. Apu nem kérdezget, ő tudja milyen vagyok.
De ha feltesznek valami konkrétabb kérdéseket, arra persze válaszolok, de az ilyen mesélj már valamit felszólításoktól a falra tudok mászni... Vagy ha valami tényleg nagyon érdekes dolog történt, ami tudom, hogy ellenkező esetben engem is érdekelne, akkor azt elmondom, de így ennyi. Alapvetően viszont nincsenek titkos dolgaim, amikről nem szívesen számolok be, max. arról, hogy mennyit ittam egy adott buliban.
Vizsgaidőszakban meg (mivel nagyrészt itthon vagyok akkor) tudják, hogy épp mikor mire készülök, és hogy hogy sikerültek az adott vizsgáim. Ők is diplomásak, szóval szerencsére tudják, hogy nem a világvége, ha egy vizsga nem sikerül, vagy ha éppen csak kettest kapok.
Hétközben is szoktunk beszélni, alapvetően inkább apuval szoktunk egymásnak viberen írogatni, anyu meg néha rászól apura, hogy mondja már meg nekem, hogy írjak neki is (hogy tudja, hogy élek meg ilyesmi). :D Anyu meg nem használ okostelefont, szóval vele e-mailezünk, így szerintem érthető is, hogy neki nem írok annyit. De igazából, ha nem írok neki, akkor ő úgyis ír. Időnként fel is hívjuk egymást, de nem olyan sokszor, talán kéthetente 1x mondjuk.
Anyummal majdnem napi szinten írogatok Messengeren,apát néha felhívom 5 percre.A pasi ügyeimről kétlem,hogy tudniuk kellene.
Anyumnak két diplomája van,úgy,hogy ő nagyjából belelát a dolgokba és megérti,ha örülök a 60%nak,vagy ha egy tanár minden,csak nem a szívem csücske.Vagy milyen iszonyatosan szenvedni egy tárgyból,apum ezeket annyira nem érzi át.
A "kedvencem",amikor leszól egy kettes miatt.Nem is tudja,hogy 1-2 tárgyból milyen jó is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!