Hogyan lehetne segíteni azon a gyereken akit az anyja gender ideológia szerint nevel?
Lany vagyok.
A mai napig emlekszem, hogy gyerekkorban egyszer a szuli napomra szerelos jatekot kertem, tobbszor is elmondtam. Es mit kaptam? Egy babat. Hatalmas csalodas volt. Kerdeztem, miert? Valasz, mert lany vagyok es az fiu jatek.
Amugy muszaki informatikus lettem. Azt mar tamogattak.
Akik a gender ideológia meg a gender tudományok ellen tüntetnek, meg jajveszékelnek, azoknak lövésük sincs róla, hogy miről is szól az egész.
Az ezzel foglalkozó tudomány a nemek közötti különbségeket, a berögzült nemi dolgokat és az ehhez kapcsolódó nevelést vizsgálja.
A gender ideológia azt jelenti, hogy az adott szülő nem a megszokott "társadalmi elvárás" szerint neveli a gyerekét (hogy a lányok babázzanak, a kisfiúk autózzanak), hanem engedi a gyereket, hogy azzal játsszon amivel akar, olyan színt válasszon amilyet akar, és így tovább.
A sok begyöpösödött idióta meg azt hiszi, hogy emiatt a "fiúk elnőiesednek " a "lányok elférfiasodnak" és minden ilyen gyerek homoszexuális lesz, pedig ez egy ordas nagy baromság. Én is azon a véleményen vagyok, hogy ne erőltessék az emberek ezeket a berögzült "nemi dolgokat", mert semmi értelmük sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!