Hogyan lehetne segíteni azon a gyereken akit az anyja gender ideológia szerint nevel?
Egyébként 60 éves vagyok, s rengeteg ismerősöm.
Köztük sok olyan, aki nem a biológiai nemének megfelelően él (a párkapcsolatait nem számítva).
Főleg nőknél tapasztalom a férfias attitűdöt.
Pantallóban, félcipőben járnak, rövid a hajuk, autót vezetnek és szerelnek, bokszolnak, ejtőernyőznek, katonák.
Legtöbbjük közben feleség és többszörös anya.
De van virágkötő ismerős férfi is, óvóbácsi és hasonlók.
Mégis miért kellene rajta segíteni?
Inkább rajtad kéne.
68%-os! közbe csúszott egy másik válasz.
Persze, hogy semmi köze. Pont azért írom.
Aki lenyomja a 11-est, miért teszi?
alighanem semmit nem értett meg belőle, vagy nem tudja, mi az a genderelmélet.
Fussunk neki újra, mert látom csak az elfogultság megy.
A genderelméletben semmi rossz nincs. Csak egy megállapítás arról, hogy a nők és férfiak viselkedése nem genetikai alapú, hanem tanult.
A kislányok nem azért babáznak, mert biológiai kötődésük van a babázáshoz, hanem azért mert babát adnak a kezébe.
De szó sincs arról, hogy inkább puskával játsszon, s katona legyen.
Nekem nem volt kötelező rózsaszínben járnom és babáznom csak azért mert lánynak születtem.
Nem hordtam rózsaszínt, mert nem tetszett, nem barbiztam, hanem autókkal játszottam, sőt ovis koromban bugyi helyett szívesebben hordtam boxert, mert kényelmesebb volt. Nem szúratták ki a fülemet baba koromban, hanem mikor én úgy döntöttem magamtól elmentem és megcsináltattam.
Mégis nő lett belőlem, hetero lettem, a pasikat szeretem, szoknyát veszek ha olyan kedvem van. Nem bolondultam meg, nem lettem transznemű, csak azért mert a szüleim nem erőltették rám kiskoromban a női dolgokat. Pedig akkor még nem voltak ilyen gender divatok, csak úgy gondolták a szüleim, hogy azzal játszok és olyan színt veszek fel amilyet szeretnék.
Nem a gyerekszoba és az etetőszék színén fog múlni, hogy meleg, esetleg transznemű lesz-e a gyerek.
"Nem. Kicsit sem ettől félek. Hanem hogy összezavarja ez a hülye elmélet őt. "
Nem zavarják össze a gyerekeket, csak nem terelik őket erőszakosan semelyik irányba. Magyarán. Nem a nemük, hanem a személyiségük szerint fejlődnek a gyerekek. Ez nem baj. Még emlékszem, egyes maradi rokonaim mennyit bántották az öcsémet csak mert volt egy időszaka hogy nem autókkal játszott, hanem babázott. Nem is értem miért kell egy ovis gyereket stresszelni ilyen marhaság miatt. Az unokahúgomat ugyanúgy marták mert a "lányok babázzanak, ne autóval játsszanak" . Mindkét gyerek szorongásos lett a cseszegetések miatt, jó időbe tellett mire kinőtték. Pedig csak hagyni kellett volna hogy azzal játsszanak amivel akarnak. Nem éreztetni velük hogy "bűn" ha mást mernek csinálni mint amit elvárnak tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!