Hogyan lehetne segíteni azon a gyereken akit az anyja gender ideológia szerint nevel?
Kérdező,ugye te nem szálltál fel anno arra a gyakoris vonatra,amikor minden második kérdés az volt a társkereső rovatban,hogy miért szedik el a külföldi pasik még a számotokra ronda nőket is?
Elárulom:az ilyen moslék,intoleráns,maradi mentalitás miatt.
Olyan nagy baj,hogy valaki nem azt látja otthon,hogy attól még,hogy valaki férfi,nem snassz besegíteni a házimunkába vagy az arcot karban tartani,ha valakinek ragyásodásra hajlamos?Vagy egy kislányra nem tukmálják rá a szoknyát,ha nem akarja?
Úgy,hogy ha esetleg elhajt a 10. nő,olvasd vissza ezt a kérdést nyugodtan,t'án ha rájössz,miért nem kellesz hosszú távon senkinek.
Szerintem meg pont az a roppant hibás felfogás, amikor már a kisgyerekekre is ráerőltetik a tanult nemi szerepeket. Ilyen az, hogy a kisfiúk autókkal meg hasonlókkal játszanak, a lányok babázzanak, a fiúknál ne legyen sehol semmi rózsaszín, stb.
Nem értem, miért kell feleslegesen stresszelni a gyerekeket ezzel. Nekem is volt olyan ismerősöm, aki totál kiakadt azon, hogy a 2 éves kisfiú szeret babákkal is játszani. Micsoda tragédia...
Mellesleg mondok neked valamit: a "dzsender ideólógia " meg a "fúj dzsenderizmus" divat előtt, az 1900-as évek elején, sőt még a közepe felé is úgy volt, hogy a kisbabáknál a fiúk színe volt a rózsaszín, a lányoké a kék! Ha ma valaki rózsaszínbe öltözteti a kisfiát, azt kb majdhogynem megkövezik. Ez a szánalmas inkább, és ezen kéne segíteni.
A gender ideológia NEM azt jelenti, hogy a kisfiúkat lánynak, a kislányokat fiúnak nevelik! Hanem azt jelenti, hogy nem erőltetik a szülők a szokásos, berögzült, tanult nemi szerepeket, hanem hagyják a gyerekeket, hogy azzal játsszon amivel akar, olyan színt vegyen fel, amit akar. Nem hiszem, hogy ez akkora nagy tragédia lenne....
Nekem gyerekkoromban volt mindenféle színű ruhám, voltak autóim is, babáim is, könyvben olvastam "fiúsat" meg "lányosat" is (igaz, ma sem tudom pontosan, mások mi alapján osztják ketté ezeket...) de teljesen heteró lettem (nyilván azzal se lenne baj a környezetem szerint, ha nem az lennék).
Mindig röhejesnek tartottam, amikor valakinek olyan gyenge lábakon áll a nemi identitástudata, hogy folyamatosan meg kell erősítenie magában ezekkel a sztereotípiákkal.
az a szánalom, ha valaki csakazértis rózsaszínbe öltözteti a kisfiát...Holott tudja, hogy gúnyolni fogják stb.de én gender szülő leszek.-.-"
max úgy kell nevelni, hogy kamaszként ne szégyellje ha más lesz,de nem is kell a genderizmust lenyomni a torkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!