Mi a véleményed a "gender-ideológia" elképzelésről?
Figyelt kérdés
Mi a véleményed erről?2012. aug. 1. 19:29
1/27 anonim válasza:
Vannak benne értelmes dolgok, de szerintem vannak benne orbitális nagy baromságok is. De lehet, hogy majd a jövő embere fogja tudni értékelni ezt az ideológiát...
2/27 anonim válasza:
röviden, tömören: beteg és számomra taszító
3/27 anonim válasza:
egy fejlett demokratikus társadalomban nem lehetnek nemi sztereotípiák. képzeljétek el, hogy ezek mennyi gyereknek okoznak traumát. a nemi identitásról döntsön mindenki maga, ebben nem szabad az egyént korlátozni. én híve vagyok, csak sajnos magyarország nagyon elmaradott ilyen téren (is).
4/27 anonim válasza:
Nekem volt ilyesfajta kurzusom az egyetemen, és ott kiderült, hogy a Ragadozó pofája valójában vaginát jelképezi, és amikor leveszi Ragadozó a maszkját (felvillantva így a "vagináját"), az valójában sztriptíz Schwarzenegger (vagyis a férfi) előtt.
Tudnék még példát mondani, de inkább nem akarom borzolni a kedélyeket. :-)
5/27 anonim válasza:
Hogy nem normális aki ezt kitalálta.
6/27 anonim válasza:
Pontosan mit takar ez a gender-ideológia? Hallottam már róla, de nem igazán maradt meg.
7/27 anonim válasza:
Röviden a két nem között szószerint MINDEN különbséget el kell törölni.
8/27 anonim válasza:
Olyan mint a kommunizmus papíron jónak nézhet ki, de a megvalósítás borzasztó lehet.
9/27 anonim válasza:
Tekintve, hogy én, a legtöbb emberrel ellentétben két félévig hallgattam anno a főiskolán gendert, tudom pontosan miről szól, így támogatni tudom.
10/27 anonim válasza:
hmm... most akkor... nem értem. a yahoo answers szerint a gender ideológia pont hogy azt jelenti, hogy a két nemnek hogyan illik viselkedni, milyen szerepei, feladatai vannak.
ha én nem szeretném hogy összeolvadjon a férfi és a női nem, akkor én most támogatom vagy ellenzem a gender-ideológiát? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!