Fèrjes nő èletèben harmadikkènt?
Szerelmes lettem egy fèrjnèl lèvő nőbe ahol van egy 5 èves gyerek..
Mostanra már jó pár hónapja együtt vagyunk amikor tudunk,állítása szerint ő is nagyon szerelmes belèm .ès közben az is kiderült hogy a fèrjèvel kapcsolatban már règebben megromlottak a dolgok.csak nem mer elválni tőle ès a gyereknek se akar rosszat..Ti mit tennètek folytatnátok tovább így bujdosva vagy megszakínátok a kapcsolatott a szerelem elkenère vagy segítenètek hogy legyen ereje elválni ? Más ötleteket is meghallgatok.
Hát figyelj, neked kell tudni mennyire biztos benned.
Én 8 évet voltam az elsö férfival amiböl 1 évet voltunk házasok , de igazábol utolag megvallva megszokásbol mentem hozzà illetve önbecsülési problémákbol hogy jobbat ugyse kapok.
Aztán megismertem a jelenlegi férjem,2 hét beszélgetés majd 1 találka majd 1 hét ténykeges ismerettség után én elköltöztem hozzá ö pedig elküldte az éllettársát 14 év után amiben egy becsuszott gyerek miatt ragadt benne...azota elváltam , háasok vagyunk, van egy kislányunk, azota boldogok vagyunk.
Ha tényleg rossz a kapcsolatuk nem csak nöi rinya akkor segits neki.
1 életetek van, mindenki megérdemli a boldogságot vagy legalább az esélyt megadni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!