Fèrjes nő èletèben harmadikkènt?
Szerelmes lettem egy fèrjnèl lèvő nőbe ahol van egy 5 èves gyerek..
Mostanra már jó pár hónapja együtt vagyunk amikor tudunk,állítása szerint ő is nagyon szerelmes belèm .ès közben az is kiderült hogy a fèrjèvel kapcsolatban már règebben megromlottak a dolgok.csak nem mer elválni tőle ès a gyereknek se akar rosszat..Ti mit tennètek folytatnátok tovább így bujdosva vagy megszakínátok a kapcsolatott a szerelem elkenère vagy segítenètek hogy legyen ereje elválni ? Más ötleteket is meghallgatok.
Az a kérdés, hogy ő mit akar.
Én voltam már mindkét szerepben. A házas félnek megér annyit az egész, hogy kockára tegye a családi életét? És ha elmúlik az irántad érzett szerelme? Lehet, hogy a férj is belemenne a nyitott házasságba,de neked elég a csak szex? Az, hogy téged is megcsalna, így hülyeség nem biztos. Én az előző páromat megcsaltam, igaz nem azzal akivel most vagyok, hanem egy szintén nős emberrel :D de az egyszeri volt. A férjemmel 4 éve vagyok, nem csaltam meg. De hát az ilyesmit amúgy sem tervezi az ember, ha úgy alakul, mérlegelni kell. Én nem csalnám meg, mert 4 év alatt rengeteg dolgot értünk el közösen. Illetve tisztelem, tudom, hogy megviselné. De ne legyünk álszentek, ki az aki x év együttlét alatt nem néz rá, kíván meg mást? Hogy meddig megy el,maga dönti el, mit bír el a kapcsolatuk. Az ember alapjában véve nem monogám, maga és a társadalmi elvárások alakították így.
Miért nem mer elválni?
Anyagilag függ a férjétől? Ez azt jelenti, nincs semmije, ha te elveszed vagy élettársa leszel, neked kell eltartanod is, DE ebben ez a legkevesebb, az már sokkal érdekesebb, hogy ha majd köztetek is megromlik a kapcsolat, tőled sem mer majd elválni, mert a pénzed kell majd, és téged is inkább megcsal majd.
NÉzd, önmagában nem azzal van a baj, hogy férjhez ment, majd elmúlt a szerelem, és jött egy másik. A gond az, hogy nincs tartás, egyenesség a hölgyben. azt még megértem, hogy ha meg is romlik egy kapcsolat, nem mindig könnyű meglépni a válást, ez egy folyamat, aminek be kell érnie.
De az nagyon etikátlan, hogy a látszatot fenntartja, a férj pénze jó, közben meg félrelép. Nőnél, férfinál egyaránt jellemtelen dolog ez.
Én biztos mást keresnék inkább.
Ha segíted elválni, az úgy néz ki, hogy hozzád költözik gyerekkel együtt, és kénytelen leszel teljes mellszélességgel beleállni minden konfliktusba a válás után is. Támogatód érzelmileg, anyagilag, neveled a gyereket.
Biztos ezt akarod?
Szerintem gondold végig, hogy mi lesz a felelősségteljes döntés, ha lebuktok és a férje kidobja. Elnézed, ahogy utcára kerül? Vagy mennek oda hozzád a gyerekkel?
Ha nem ezt akarod, akkor dobd ki. Mert idő kérdése, mikor jelennek meg az ajtód előtt egy bőrönddel.
Nekem ilyen társ nem kellene.
Átveri azt, akivel együtt van, akivel valaha közös életet tervezett. Ahelyett, hogy lezárná, jön a sablondumával. Nem mer elválni. Mitől fél? Nyilván egyedül meg se állna a lábán, a kölkét is el kellene tartani, és ehhez most még épp jól jön a férje, akinek bizonyára hazudik, és ha kiderülnének a dolgai, pipa lenne. Ki ne lenne az?
Te ilyen hazug, számító r.ibanccal együtt tudnál úgy élni, hogy nincs ott a kétely benned, hogy vajon téged szeret és komolyan veled él, veled tervez, vagy csak már rég kiszeretett belőled, és az tartja melletted, hogy még nem bukkant fel a következő jelölt, akire rácsimpaszkodva kiugrik a veled való kapcsolatból?
Egyik ágyból ki , a másikba be, mindezt gyerekkel. A kis srác így tényleg csak ezt fogja látni, hogy miattad szakítják el az apjától, és borítékolható, hogy sok bajod lesz vele. Mennyit rá, hogy a nő csak úgy tudná elképzelni a dobbantást, ha rögtön összeköltözik veled?
kellene a fenének ilyen megélhetési "szerelem", van elég független ember is aki átverhet, nem kellene olyan, akinél végigvigasztalhatod, hogy milyen hazug módon veri át azt, akivel valaha szintén nagy lehetett a szerelem, és még gyereket is vállaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!