Szombaton buliba megyunk a baratommal es a baratom 30 km re lakik innen. Nem megy busza csak hajnalban... fel eve vagyunk egyutt. Ti mivel vennetek ra a szuleiteket? Mert az enyemek nagyon szigoruak.
Igen kerdeztem mar oket de hallani sem akartam rola. Egy honapja itt aludt de csak ugy hogy anyukam tudott rola es elkelett mennie reggel 7kor. De akkoris buliba voltunk es 4 re estunk haza. Tehat nem sokat aludtunk.
2018. márc. 19. 22:23
12/19 anonim válasza:
#4 Te jó ég. Mik meg nem történnek. :( Mennyi degenerált van elképesztő.
Kedves kérdező 18 vagy már jogilag sem kéne rávenni semmire őket szólsz nekik és kész. Ha tudják,hogy van párod te meg nem 10 éves vagy nyílván együtt is akartok aludni ez az élet rendje. Nyílván azt is gondolják,hogy nem akarsz apácának állni. Nyugi mond meg nekik. "Itt fog aludni a barátom buli után messze lakik nem jut haza,viccesen oda is vetheted,hogy nem fogtok zavarni csendben lesztek".
2018. márc. 19. 23:08
13/19 anonim válasza:
Az előző is nullás jellemző,csoda h felnőtt huszas harmincas párok is bujkálnak,4 6 éves kapcsolatokat tikolnak otthon,mert még együtt alvás is tiltott a több éves párkapcsolatban is. :O Mikor fogják fel sokan h a szexualitás normális dolog egy párkapcsolatban,főleg 18 felett vagy 30 évesen...
2018. márc. 19. 23:29
14/19 anonim válasza:
Feketemacska, ha én azt mondom, hogy valaki nem jöhet a házamba, az NEM jöhet be. Ennyi
És vagy be sem engede, vagy reggel kiteszem a szűrét.
A kérdező attol mert 18 még NEM önállo és NEM ö dönti el, hogy kit visz haza. A SAJÁT lakásába albérletbe igen.
2018. márc. 20. 09:44
15/19 anonim válasza:
És bizony volt már olyan párja a lányomnak, aki nem léphette át a küszöböt, okkal.
2018. márc. 20. 09:46
16/19 anonim válasza:
Kérdező nem albérlo ő is ott lakik. Aki harminc évesen is otthon él es párja van az menjen a bokorba v hotelbe? Persze h igy megy a pár oras,éjszakás dugi szoba üzlet. ;)
2018. márc. 20. 11:49
17/19 anonim válasza:
Tudom magyaországon csak házasság levellel lehet egymás érni. :)
2018. márc. 20. 11:52
18/19 anonim válasza:
A kérdező valóban nem albérlő, akkor szerződésben lefektetett jogai lennének (a szállóvendég-fogadás akkor se biztos, hogy köztük lenne). A kérdező csak szívességi lakáshasználó.
2018. márc. 20. 12:00
19/19 anonim válasza:
Egy mondjuk 4 éves kapcsolat nálam pl nem egy síma szálló vendég. De még egy fél éves se. Fél év után már a normális ember se beszelgetni akar.. 18 felett meg normális a szex. Sőt 17 évesen is teljesen rendben van, nem a középkorban élunk szerencsére. Ezert sajnálom a mama hoteleseket h még nemi életuket v h ne is legyen ,az a legjobb mert bun dugni,a szülő dönti el..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!