Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan érjem el, hogy nappal...

Hogyan érjem el, hogy nappal is a kiságyban aludjon?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen gondom.sajna ő már tápszeres most 5 hónapos és nappal csak babakocsiban aludt.esti lefekvésnél a kiságyban adom oda a kaját neki így gondoltam ezt kipróbálom teával napközben.és bevált.a baj csak annyi hogy míg babakocsiban 3 órát is alszik ,ágyban csak fél három negyed órát.
2011. febr. 20. 14:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha sokat alszik napközben a babakocsiban akkor csak fokozatosan tudod vissza szoktatni az ágyba, fontos h bármi áron az ágyba ted le aludni.Nálam is igy volt, aztán egyik nap mikor már én is ráuntam attól a naptol kezdve nem tetem bele a babakocsiba, csak akkor aludt benne ha kint voltunk.Ők ahoz alkalmazkodnak amihez szoktataod, csak kitartás!!!
2011. febr. 22. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
szia, nekünk 3 hónapos koráig közöttünk aludt,aztán egyik nap betettük a kiságyba, semmi gond sem volt, és most is ott alszik már, sztem észre sem vette a változást! babakocsiban is szeret, de csak max. 1 órácskát, most 4 hónapos!
2011. febr. 22. 13:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Az van, hogy a fiam éjjel tökéletesen ügyesen alszik a kiságyban, csak szopizni kel föl, szinte félálomban eszik 2-3-szor éjszakánként és vígan alszik tovább. lassan négy hónapos a picur egyébként. nappal viszont hol itt, hol ott alszik (hordozó, babakocsi), de leginkább sehol és ennél az alvásmennyiségnél több alvásra lenne szüksége szerintem. nem tudom, hogy csináljak rendszert, hogy ne sérüljön. nem szeretnék órákig tartó ordírásokat. sszeretném, ha egyedül is el tudna aludni. az esti szertartást hamar megszokta és működik. a nappalira viszont ötletem sincs igazán. 2-szer vagy 3-szor fél órát alszik egy nap 15 hetesen és éjjel se többet összesen 11 óránál. szerintem ez kevés. és nyűgös is sokszor napközben. séta közben babakocsiban se mindig alszik, mert inkább nézeget is most már, szóval mélyen aludni ott sem tud és napközben pont a pihentető, mély alvás az, ami hiányzik. hogyan vigyek rendszert a nappali alvásba? most már kellene, hogy legyen napirendünk is?
2011. febr. 22. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!