Nagyszülőkhöz megyünk 1 hétre 6 hónapos babámmal, ő nem tud elaludni sehol csak kiságyban, ott pedig ez nincs, hogyan tudom majd rávenni, hogy aludjon nagy ágyban, vagy babakocsiban?
Utazóágy!
Mi ha mentünk vhova amig a lányom pici volt, sőt még most is(17 hónapos) visszük az utazóágyat és abban alszik.
Mondjuk annak az alja elég kemény én bele szoktam hajtogatni egy paplant.
Amúgy attól ne félj hogy idegen hely, és tuti nem fog aludni.Én is mindig előre féltem,és tök simán aludt (akár délután, akár este),és miután hazajöttünk itthon sem volt gond a visszaszokással.
Minden jót.
Szia! Én is az utazóágyra szavazok. Bárhová megyünk, lányom abban alszik. Nekünk ilyen van:
Ami jó benne, hogy állítható a magassága, van hozzá pelenkázó (bár mi azt nem használtuk), tároló zsebek, oldala lecipzározható a napvédős (baldachin?) és van hozzá szúnyogháló is. Könnyű szétnyitni, összerakni, és nem foglal nagy helyet. És viszonylag olcsó (ahhoz képest, hogy mi minden van hozzá.
muszáj elmennetek egy hétre?! az nagyon sok, ekkora babával.
nálunk anyukám vett utazóágyat és abban alszik a babám, ha ott vagyunk.
Amit elfelejtettem, hogy sajnos az utazóágyakhoz nincs rendes matrac, úgyhogy azt külön kell venni. Mi elejével a kiságy matracát vittük magunkkal, majd vettünk egy új matracot, hogy az, amit állandóan használunk ne menjen tönkre.
17:54-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!