A szüleim azt mondják nekem, hogy milyen jó munkahely a Spar meg hogy milyen jól fizet, nem akarták hogy tovább tanuljak, el kellett mennem dolgozni. Milyen szülő az ilyen?
Figyelt kérdés
2018. márc. 18. 21:58
11/13 anonim válasza:
Ha kajára sem nagyon telik,akkor nem kellett volna egyáltalán gyereket vállalni. Pontosan. Millio kérdes ahol tesok sirnak h pihenni se tudnak mert egy szobában 3 nyomorognak. Van ám koton is..
12/13 anonim válasza:
Ha nem tudnak támogatni akkor járj suliba munka mellett.
Én nem is értem ezt a diplomamániát...vannak jól fizető szakmák....és a spaar-ban sem muszáj a pénztárban maradni, lehet tanulni fejlődni felljebblépni.
Vannak olyan élethelyzetek amikor a szülő nem tud támogatni.De ettől nem kell őket elásni ha eddig tisztességgel felneveltek.
13/13 anonim válasza:
Ha olyan a diplomád kitörölted vele a segged, mert 130-ért gürizel (eü. szektor)
Egy jo! szaki ezerszer többet érm, kivált külföldön :)
Én is bánom hogy anno főiskolára mentem, mert a diplomámmal otthon is jo szrul kerestem, itt Svájcban meg nem lehet elismertetni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!