Mit mondjak, hová járok éjszakánként? 21/L
Van egy barátom,de 21 éves létemre,apám ha megtudná,mindent megtenne hogy elszakítson tőle. Múltkor is nem mentem haza,és percenként hívogatott. Nem mondhatom el az igazat,ezért muszáj vagyok hazudni..de mit mondhatnék?
Igen tudom,most jön az,hogy felnőtt vagyok már,meg hogy költözzek el..de még suliba járok és csak nyártól tudok dolgozni.
21 éves vagy, tessék kiállni magadért, FELNŐTTKÉNT viselkedni, nem pedig sunnyogni.
Amúgy sem kell a másikat nettó hlyének nézni, hiába hazudsz, apád attól tudja, hogy a pasidhoz jársz.
Nem mentél haza időben, és eszedbe se jut szólni, hogy ne aggódjanak...
Nem mert neki szólni.
Na, vajon miért kezel gyerekként? MErt az vagy a viselkedésed alapján. Egy dacos, hisztis kölyök.
"Egyébként éjszaka jön érted srác vagy beülsz az autódba? Ez a kettő még ok, de az tényleg nevetségesen szánalmas, ha csaj tömegközlekedéssel bumlizik éjszaka szexért egy sráchoz..."
Elnézést, amiért mi, tömegközlekedők sem szeretnénk cölibátusban élni.
Nincs elnézés 17-es! Járjál Te is BMW-vel mint én.
(Busz Meg Willamos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!