Mit mondjak a szüleimnek hogy hova megyek? 17/f
Nem elég ha csak annyit mondasz hogy találkozol az egyik barátoddal? Vagy azt is megkérdezik hogy melyik barátoddal, és mit csináltok majd?
Amúgy szerintem simán megmondhatnád nekik hogy randid lesz, de légyszi ne kérdezzenek róla, majd elmeséled ha lesz mit/szeretnéd... Ezzel el is lenne intézve, és hazudni se kellene nekik.
Én is cikinek éreztem...
Azt találtam ki, h bowlingozni megyünk a sulis haverokkal.
A szülők már csak ilyenek. Ha majd neked lesz gyereked, hidd el, pontosan ugyanígy fogsz viselkedni. Mindenki örül, amikor a kamasz gyereke először elkezd ismerkedni, legalábbis fiúk esetében, a lányokat inkább félteni szokták.
Nincs ebben semmi rossz, örülj neki, hogy érdeklődnek és beszélgetnek veled. Mást le sem tojnak a szülei, vagy nem engedik el sehová, stb... Eljön majd a nap, mikor sírva gondolsz vissza rá, milyen jó volt, amikor apukád heccelt a lányokkal.
Nem olyan nehéz ezt kezelni. Megmondod, hogy igen, egy lánnyal találkozom, Sárikának hívják, innen meg onnan ismerem, nagyon aranyos, de még nem alakult ki semmi, találkozni szeretnék vele párszor, utána meglátjuk.
Ha nem titkolózol meg szégyellősködsz, hanem felnőttként, nyíltan beszélsz erről a szüleiddel, akkor ők is komolyan fognak venni és nem kell majd faggatniuk, mert úgyis mondod magadtól. Nincs abban semmi szégyellnivaló, hogy csajozol. :D
Osztálytalálkozó
Tanárbucsuztato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!