Mit mondjak a szüleimnek, hogy elengedjenek a haverojhoz?
A szüleid tényleg nem normálisak.Persze veszélyes és létező dolog a vírusos agyhártya gyulladás. De kb előbb üt el a busz,mint hogy elkapd.Kicsi rá az esély.
De ha ennyire félnek,akkor már rég be kellett volna adatniuk az oltást.
Nekem kicsit olyan érzésem van,hogy nem a valós veszélyekre figyelnek,hanem csak amit a médiából látnak kezdenek el félni tőle.
Szerintem menj el szórakozni,elég nagy vagy már,hogy vállald a felelősséget és te dönts,hogy kimész -e a házból vagy sem.
Egyébként találkozni egy haveri társasággal kevesebb kockázattal jár a vírus tekintetében,mint bemenni az iskolába a 800-1000 gyerek közé. Ezt is nyugodtan mondd el nekik
En mind a ket hozzaszoloval egyetertek.
Engem nem feltettek szuleim. Sot, nagyivben tettek ram es SOHA semmilyen bajom nem volt.
Neked viszont nem inni kellene jarni a szuleid penzen, hanem javitani a viszonyotokon. Mert ok feltenek es gondoskodnak is rolad.
Fogadd meg az en tanacsomat! Maradj otthon, az izgaga fenekeden es gyakorold a magyar nyelvtant. Olyan alapveto hibakat vetesz, amiket mar nem illene.
En most fogom beoltatni magam kullancs-encephalitis ellen. 2 het kell es az immunitas megvan a szovedmenyekkel szemben, majd 5 honap mulva ismetelsz (3-ik oltas).
A kullancs nem jatek! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!