Anyujám azt akarja, hogy különtanárhoz járjak
egyetemistaként. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most vagyok elsőéves egy elég durva szakon. Félévkor nagyon elrontottam a vizsgáimat és anyukám azt akarja, hogy a legnehezebb tárgyamból külön tanárhoz járjak. Még azt akarta, hogy 2 másik tárgyból is járjak, de arra nagyon erősen mondta, hogy nem kell. Hiába mondom neki, hogy majd megyek ha szükség van rá, ő nem száll le rólam ha heti rendszerességgel el nem megyek tanárhoz. Van egy barárn ugyan ezen a szakon csak más egyetemen és ő szinte mindenből tanárhoz jár, anyám vele példálózik...
Kérdező, anyukád JAVASOLHAT dolgokat, aztán a TE döntésed, hogy ebből mit fogadsz meg, és mit nem. Gondold át, mi szól mellette, mi szól ellene, és döntsd el... ennyi.
2018. márc. 12. 15:04
12/25 anonim válasza:
Amúgy nem is írta sehol, hogy orvosira jár :D A nehéz szak azért nem csak azt takarhatja. Aki valahol az elején írta, hogy az orvosok csak ötösre tudják a tárgyat mert máshogy nincs értelme, ő valószínűleg orvosi egyetem közelébe sem járt még. :)
2018. márc. 12. 15:18
13/25 anonim válasza:
De írta, utolsó, csak az a komment törlésre került egy másikkal együtt.:-)
2018. márc. 12. 15:20
14/25 anonim válasza:
Írta, hogy orvosiról van szó, de valamiért törölték.
Módosítom: az orvos biztosra kell, hogy tudja a területét - nem ötös-bötös, mert egy vizsgán mindenkitől kérdezhetnek olyat, amit nem tud, hanem biztos tudás kell.
Minden felsőfokú tanulmánynál.
Tkp: tudja-nem tudja vizsga kellene. Na, pl kicsit nem tudja a statikus, melyik pillér nem bírja a terhet - leszakad a híd... öö jártál már hídon 13-as?:)))
2018. márc. 12. 15:25
15/25 anonim válasza:
Na megjött a 9-es,a.szokásos kamuzással több fiókból. A tinike szó árulta el. 2 napja azt rebesgette egy betétes kérdés alatt, hogy a "tinikének jó a szalma is". Komoly. De az ilyeneket nem törlik, vagu tiltjàk. De minden kérdéshez írja, hogy kamu, kamu, vót má, t
2018. márc. 12. 16:00
16/25 anonim válasza:
Ha nem kamu, hová lett a kérdező? Ugye-ugye...
A szalmás dolgodat nem értem, a jelek szerint akkor más szemét is szúrja, hogy tele van átlátszó hülyeségekkel ez a kategória.
2018. márc. 12. 16:03
17/25 anonim válasza:
“Ha nem kamu, hová lett a kérdező?”
Biztos különtanárhoz ment :D
2018. márc. 12. 16:06
18/25 anonim válasza:
Nem értem hogy miért akkora probléma hogy nem válaszol minden kommentre és hogy nem ül a válaszokra várva. Én is írtam már úgy ki kérdést hogy nap elején azt nap végén meg néztem mert addigra már van egy pár tanács amiből válogatni lehet.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak kérdező. Igen, felnőtt vagy te magad döntöd el hogy mit szeretnél. Viszont hogy ha ők állják az egyetemet akkor annyit megtehetsz értük de főleg magadért hogy segítséget kérsz ha nem megy valami.
2018. márc. 12. 16:08
19/25 anonim válasza:
Én már eléggé régóta korrepetálok, középiskolásokat, fősulisokat, egyetemistákat matematikából. Szerintem nyugodtan menj el maszek tanárhoz. Nekem csomó tanítványom volt, akik jöttek hetente egyszer, de csak addig kellett nekik, amíg úgymond "felvették a fordulatot" Én még jóval 40 év alatt vagyok, hozzám szeretnek is jönni, mert nagyon könnyen megtaláljuk a közös hangot. De volt olyan is, aki 8. végén eldöntötte, hogy mérnök szeretne lenni, őt végig tanítottam gimiben. Azóta már kezébe is nyomták a diplomáját.
2018. márc. 12. 16:33
20/25 anonim válasza:
Mivel egyetemista vagy, ezt egyedül te döntöd el.
Állj a sarkadra, ha nem akarsz elmenni, vagy ha úgy érzed nincs szükség rá.
Esetleg próbáld meg elmagyarázni, hogy milyen rosszul esik, hogy anyukád nem bízik benned, hogy azt gondolja hogy felnőtt létedre ne tudnál megoldani egy ilyen helyzetet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!