Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A páromnak az anyja számít...

A páromnak az anyja számít leginkább. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A férjem nagyon ragaszkodik az anyjához,egy faluban lakunk,egy munkahelyen is dolgoznak,ebbol adódóan többet van vele,mint velem es a gyerekeinkkel.

A mama akarja nevelni a gyerekeket,mindenben részt akar venni.Egyszer mar beszéltem vele,hogy értse meg ez sok.Gyomoridegem van,ha tudom találkozunk.Ujra at akarja élni az unokakkal az eletet,főleg hogy magányos.Szeretném,ha a saját eletet élné.Psrom mindig csak azt szeretné,hogy a mama meg ne sértődjön,sajnáljuk,ő a legfontosabb...stb.

Régebben mindig bejárt a lakásba,mikor nem voltunk itthon...stb

Szoval tudom előbb kellett volna gondolkodnom,de mégis en vagyok a rossz??

2018. márc. 10. 14:55
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
100%
Hasonló cipőben jártam én is -nem sok jót tudok mondani...Ha a férjed ezt nem érzi problémának, és nem tudja vagy akarja kezelni, tehetetlen vagy. Ki lehet ugyan csikarni valamennyi változást, de ha csak te akarod a mama lesz az áldozat, és megint te fogsz szenvedni, mert te leszel a gonosz, aki közéjük áll! Én is úgy gondoltam, hogy a gyerekek miatt bevállalom, nem tudom jól tettem-e...29 év telt el, és ez is kevés volt. Menekülj!
2018. márc. 25. 20:03
 22/22 A kérdező kommentje:

Ugy érzem kedves utolsó,hogy te megérted a helyzetet.Nehez nagyon,valamit lehet változik igen de az édeskevés!Nem tudom mi lesz,de ha mas nincs változtatni nekem kell.Mert mint ahogy te is írtad 29 év is kevés volt...

En picit kijelöltem a határaim,mert mar nem bírtam,csak ezzel gonosznak tartanak :(

Lehet menekulok! :/

2018. márc. 30. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!