A páromnak az anyja számít leginkább. Mit tehetnék?
A férjem nagyon ragaszkodik az anyjához,egy faluban lakunk,egy munkahelyen is dolgoznak,ebbol adódóan többet van vele,mint velem es a gyerekeinkkel.
A mama akarja nevelni a gyerekeket,mindenben részt akar venni.Egyszer mar beszéltem vele,hogy értse meg ez sok.Gyomoridegem van,ha tudom találkozunk.Ujra at akarja élni az unokakkal az eletet,főleg hogy magányos.Szeretném,ha a saját eletet élné.Psrom mindig csak azt szeretné,hogy a mama meg ne sértődjön,sajnáljuk,ő a legfontosabb...stb.
Régebben mindig bejárt a lakásba,mikor nem voltunk itthon...stb
Szoval tudom előbb kellett volna gondolkodnom,de mégis en vagyok a rossz??
Ugy érzem kedves utolsó,hogy te megérted a helyzetet.Nehez nagyon,valamit lehet változik igen de az édeskevés!Nem tudom mi lesz,de ha mas nincs változtatni nekem kell.Mert mint ahogy te is írtad 29 év is kevés volt...
En picit kijelöltem a határaim,mert mar nem bírtam,csak ezzel gonosznak tartanak :(
Lehet menekulok! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!