Más anyja/apja is pesszimista?
Jóban vagyok anyukámmal. Azt eddig is tudtam, hogy nem az ő kicsit visszahúzódó, pesszimista természetét örököltem. Mostanában vettwm észre, hogy semmi nem tetszik neki. Apám barátai is ha jönnek megjegyzéseket tesz mögöttük, hogy csak inni jönnek, nem hogy apám menne inkább. Tesóm másfél éves kapcsolatában is mindig a negatívumokat veszi észre, az én féléves kapcsolatomat is folyamatosan támadja. Szerinte a barátom egy ilyen lány mellett nem marad meg úgysem (kis túlsúlyom van) meg találna jobbat is. Az sem tetszik neki ha együtt akarok vele lenni. 19 vagyok barátom 26, amikor megtudta kijelentette, hogy nem találkozhatok vele. Apám örült a barátomnak, egyáltalán nem tartja rossz embernek (annyi lenne a bűne, hogy idősebb nálam) mint anyám. Nos megbékélt vele, hogy tényleg csak ennyi a bűne, de mindig felhozza, hogy nem hozzám illő.
Másik a tanulás: többnyire 3ig vagy fél5ig vagyok suliban, érettségizek tavasszal. Hazaérek eszek, pihenek, elolvasom a híreket, tanulok. Általában fél8ig aztán kicsit tv-zek, fürdök majd megint tanulok. Ha tanulok az a baja, ha pihenek vagy szórakozni akarok a barátaimmal/barátommal az a baj. Ha valami újat akarok kipróbálni akkor mindig azt mondja "Minek? Úgysem tudsz ilyet csinálni./Olyanok jelentkezését várják akik tudnak." utóbbi egy sítáborra vonatkozott, hogy elszerettem volna menni. Nem is a pénzzel lett volna a gond, mert egy részét én fizettem. Ha valamit venni szeretnék mindig leszólja minek vettem. Az ötleteimet elfogadja, de mindig tesz rá megjegyzéseket, hogy szerinte miért nem jó ötlet.
Én szüleim is pesszimisták , bele keztdtem a kocsim át alakításába egyből jajj nem lesz az ugy jó , nem éri meg , nyáron szét lett szedve teljes fényezést kapott ekkor kaptam meg , hogy ebből már nem lesz autó , de amikor meg csinálom az ilyen eszement terveket akkor meg jajj , de jó lett jól néz ki . Nemrég vettem egy cabrio golfot , amint el kezdtem keresni hozzá a gyári ritka kiegészítőket egyből a szokásos nem lesz semmi belőle , de tudják , hogy számomra eszmei értéket képviselnek ezek az öreg vasak így azért nem nyaggatnak nonstop . Igaz sokszor tudtomra adják , hogy nem vagyok normális , de igazuk van én autómániás vagyok nem normális :D .
Hiába nem mondasz el nekik dolgokat ugy is bele szolnak valamibe ami nem tetszik nekik .
Az én anyám ugyanez. Azt érte el vele, hogy nem osztok meg vele semmit.
Ha én pl. mondom neki, hogy vettem egy tök jó felsőt a piacon, akkor neki nem az jön le, hogy de szép vagy valami, hanem hogy mit kerestem én ott, meg el fognak rabolni, stb.
Páromról is ilyeneket feltételezett még fél év után is, hogy csak dugni jár hozzám meg kihasznál, mert mi mást akarhatna tőlem, velem csak ezt lehet csinálni.
Mikor én akartam menni hozzájuk akkor az volt, hogy engem ott erőszakol majd meg az egész család.
Mikor elmondtam neki, hogy a legjobb barátnőm babát vár arra is csak pofákat vágott, meg annyit fűzött hozzá, hogy reméli, hogy nem majmolom majd a hülyeségét.
Az eljegyzésünket is kiröhögte, meg közölte, hogy nem vagyunk normálisak, bla bla bla.
Egyszerűen semmit nem lehet vele megosztani, mert csak azt látja, hogy rossz, elrabol, kihasznál, eladja a vesédet, fölösleges, stb. Lassan mi is szeretnénk majd babát, de már előlre tudom, hogy csak vita lesz belőle, ha elújságolom majd a jó hírt. Tuti barátnőmmel fog jönni, hogy csak azért szültem, mert ő is, meg hogy alapból nem vagyok anyának való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!