A páromnak az anyja számít leginkább. Mit tehetnék?
A férjem nagyon ragaszkodik az anyjához,egy faluban lakunk,egy munkahelyen is dolgoznak,ebbol adódóan többet van vele,mint velem es a gyerekeinkkel.
A mama akarja nevelni a gyerekeket,mindenben részt akar venni.Egyszer mar beszéltem vele,hogy értse meg ez sok.Gyomoridegem van,ha tudom találkozunk.Ujra at akarja élni az unokakkal az eletet,főleg hogy magányos.Szeretném,ha a saját eletet élné.Psrom mindig csak azt szeretné,hogy a mama meg ne sértődjön,sajnáljuk,ő a legfontosabb...stb.
Régebben mindig bejárt a lakásba,mikor nem voltunk itthon...stb
Szoval tudom előbb kellett volna gondolkodnom,de mégis en vagyok a rossz??
Koszonom mindenkinek!Minden véleményt tisztelek,es elfogadok!Egyben válaszolnék pár dologra.
Nem szeretném megszabni nekik,hogy anya-fia milyen kapcsolatban legyen egymással,a “szabadsag” fontos!De ha en ebben nem szeretnék részt venni,az is jogos szerintem?!
Az en szüleim ha erre járnak beugranak,de a páromat nem “terhelem” velük es nem várok el tőle olyan dolgot,amit nem szeretne...de fordított esetben ez nem elmondható.
Elválni nehéz lenne,nem azert mert sokára találnám meg az igazit,hanem mert itt van a két gyerek,meg parom ettől függetlenül szeretem.De en nem tudom mindig az anyukájat előtérbe helyezni es a saját szüleimet háttérbe.Szoval ez elég összetett,tul sok dolog bánt,ami bántó volt anyósomtól,amit csak nyelek es ezert nehéz ezt kívülállóként megérteni.Vessek magamra igazatok van :) :/
Kedves kérdező
Csapdában vagy, mert te nőként többet teszel érte mint fordítva
Ebből kellene előbb kilepj
Terheld csak ahogy ő titeket
Hamarabb vége lesz a házasságnak ha a sarkadra állsz
Bevallom jobb mint egy látszat boldogságban élni
Ki tudja talán megváltozik
Ha meg nem mindnekinek jobb
Ebben akarod a gyerekeket nevelni hogy látják naponta hogy te boldogtalan vagy? Tudom nagyon kemény szavak ezek
És kibicnek semmi se drága
Csak annyit adj a ferjednek amennyit kapsz tőle
Megprobalok a sarkamra állni,ami nem lesz egyszerű,de muszáj lesz!
Azon gondolkodom en is,hogy a gyerekeknek az sem jó,ha együtt vagyok es egy picit el vagyok “nyomva”...
Koszonom nektek!
Nem az egyáltalán nem zavar,mert ha találkoznak megvan az a jellegű kapcsolat köztük,ami szerintem elfogadható.
Engem inkabb az zavar,hogy többször “bántottak” szavakkal es ami a legrosszabb,hogy mivel nem a sarkamon allok emiatt próbálnának bele kényszeríteni olyan dolgokba ami nem en vagyok es elvárásokat építenek fel...stb.elegge összetett.
Koszonom neked is a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!