Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A páromnak az anyja számít...

A páromnak az anyja számít leginkább. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A férjem nagyon ragaszkodik az anyjához,egy faluban lakunk,egy munkahelyen is dolgoznak,ebbol adódóan többet van vele,mint velem es a gyerekeinkkel.

A mama akarja nevelni a gyerekeket,mindenben részt akar venni.Egyszer mar beszéltem vele,hogy értse meg ez sok.Gyomoridegem van,ha tudom találkozunk.Ujra at akarja élni az unokakkal az eletet,főleg hogy magányos.Szeretném,ha a saját eletet élné.Psrom mindig csak azt szeretné,hogy a mama meg ne sértődjön,sajnáljuk,ő a legfontosabb...stb.

Régebben mindig bejárt a lakásba,mikor nem voltunk itthon...stb

Szoval tudom előbb kellett volna gondolkodnom,de mégis en vagyok a rossz??

2018. márc. 10. 14:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
Megint egy Anyatejfogyasztó pasis kérdes.. Ezeknek csak azért kell nő mert az anyjukkal nem szexelhetnek jobb esetben,de még cselédnek is kell a nő,de érzelmileg anyuci csecsén vannak 30 40 évesen is,na én bottal sem piszkálok ilyet. Olyan párkapcsolat házasság rég rossz ahol 3 vagyunk..
2018. márc. 10. 17:15
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó imádom a megfogalmazasod 😀
2018. márc. 10. 18:18
 13/22 anonim ***** válasza:
46%
1. vagyok! Nem vagyok idös, söt inkább fiatal, és az utóbbi idöben jöttem rá, hogy addig értékeljük a dolgokat, amíg csak lehet, mert ki tudja mi történik holnap. (:
2018. márc. 10. 18:34
 14/22 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek!Minden véleményt tisztelek,es elfogadok!Egyben válaszolnék pár dologra.

Nem szeretném megszabni nekik,hogy anya-fia milyen kapcsolatban legyen egymással,a “szabadsag” fontos!De ha en ebben nem szeretnék részt venni,az is jogos szerintem?!

Az en szüleim ha erre járnak beugranak,de a páromat nem “terhelem” velük es nem várok el tőle olyan dolgot,amit nem szeretne...de fordított esetben ez nem elmondható.

Elválni nehéz lenne,nem azert mert sokára találnám meg az igazit,hanem mert itt van a két gyerek,meg parom ettől függetlenül szeretem.De en nem tudom mindig az anyukájat előtérbe helyezni es a saját szüleimet háttérbe.Szoval ez elég összetett,tul sok dolog bánt,ami bántó volt anyósomtól,amit csak nyelek es ezert nehéz ezt kívülállóként megérteni.Vessek magamra igazatok van :) :/

2018. márc. 10. 20:59
 15/22 anonim ***** válasza:
31%
Utolsó imádom a megfogalmazasod 😀 Köszii,én kimondom,szemtől szemben is..
2018. márc. 10. 21:06
 16/22 anonim ***** válasza:
94%
Az egy dolog, hogy te szereted a férjedet (vagy inkább félsz a magányosságtól), de a másik dolog, hogy ő szeret-e téged. Ennek a kettőnek egyszerre kell működnie! A házasság nem arról szól, hogy az egyik fél szenved és teljesen alárendeli magát a másiknak! Jogod van a boldogsághoz és ahhoz, hogy szeretve legyél. Nemcsak neki, neked is!
2018. márc. 10. 23:19
 17/22 anonim ***** válasza:
89%

Kedves kérdező

Csapdában vagy, mert te nőként többet teszel érte mint fordítva

Ebből kellene előbb kilepj

Terheld csak ahogy ő titeket

Hamarabb vége lesz a házasságnak ha a sarkadra állsz

Bevallom jobb mint egy látszat boldogságban élni

Ki tudja talán megváltozik

Ha meg nem mindnekinek jobb

Ebben akarod a gyerekeket nevelni hogy látják naponta hogy te boldogtalan vagy? Tudom nagyon kemény szavak ezek

És kibicnek semmi se drága

Csak annyit adj a ferjednek amennyit kapsz tőle

2018. márc. 11. 11:01
 18/22 A kérdező kommentje:

Megprobalok a sarkamra állni,ami nem lesz egyszerű,de muszáj lesz!

Azon gondolkodom en is,hogy a gyerekeknek az sem jó,ha együtt vagyok es egy picit el vagyok “nyomva”...

Koszonom nektek!

2018. márc. 11. 13:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha a párod édesanyja szereti a gyerekeket,akkor téged is szeretnie kell! Nem vagy elnyomva,csak meg kell tanulnod kezelni a helyzetet.Azt érzem a soraidból,hogy neked az fáj,hogy a te szüleidet a párod nem ùgy kezeli ahogy azt elvárnád tőle. Miért nem beszéled meg a férjeddel? Lehet kedvesen, odaadod a kínálótálat a párodnak,hogy vigye a te szüleidhez. Valamiért nincs összhang köztetek.
2018. márc. 11. 16:09
 20/22 A kérdező kommentje:

Nem az egyáltalán nem zavar,mert ha találkoznak megvan az a jellegű kapcsolat köztük,ami szerintem elfogadható.

Engem inkabb az zavar,hogy többször “bántottak” szavakkal es ami a legrosszabb,hogy mivel nem a sarkamon allok emiatt próbálnának bele kényszeríteni olyan dolgokba ami nem en vagyok es elvárásokat építenek fel...stb.elegge összetett.

Koszonom neked is a segítséget!

2018. márc. 11. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!