Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szóljak emiatt apukámnak?

Szóljak emiatt apukámnak?

Figyelt kérdés

Friss jogosítványom van, és pár napja ért egy koccanásos baleset.

Egy nagyon erőszakoskodó férfivel koccantam össze, aki csak nyomta a dumáját, hol rámenősen, hol fenyegetően, azt ecsetelve,hogy az én hibám volt.

Elismertem neki, csináltunk fényképeket (én is csináltam), és azt beszéltük meg,hogy a hétvégén fizetek neki annyit amennyit a szerelője mond.

Anyukámnak elmeséltem, aki nem is egy nagy KRESZ "doki", de rögtön rájött,hogy nem is az én hibám volt a baleset. - a képeken is látszik.(ezt már akkor a helyszínen is így gondoltam, de annyira egy erőszakos ember volt, féltem is tőle, és nem voltam elég bátor.Nem volt nagy értékű az autója, nem gondolnám,hogy sokat kérne)

Anyukám azt javasolta,hogy szóljak apukámnak, és menjek oda vele,hogy nem fizetek.

Ez jó lenne, csak apukám egy nagyon hirtelen haragú ember, soha semmi miatt nem szabad neki szólni, csak ha nagyon nagy vészhelyzet van.

Mindent túlreagál, főleg ha rólam van szó.

Nagyon könnyen eljár a keze, szerintem ha ezt elmesélem neki rögtön 200-ra ugrik a vérnyomása, és nem is bír majd aludni annyira várná a holnapi találkozót.

Ha meg ez az ember megint jön ezzel a stílusával akkor el sem merem képzelni,hogy apukám mit fog reagálni.

Igaz fizetni sem szeretnék, de most egy határozott emberre lenne szükségem.

18 éves vagyok, bár tudom így is oda kellett volna állnom, de ha azt vesszük az sem túl korrekt,hogy egy 40 éves férfi velem "erőszakoskodik", úgyhogy ő nagyon jól tudja/tudta,hogy nincs igaza.Valahol megérdemelné,hogy egy hasonló kaliberű ember álljon vele szembe.

2018. márc. 9. 18:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

Még jó hogy van fotó. Gomdolj bele, kicsit megnyomtad pl a lökösét, nem töltöttetek papírt, nem volt rendőr, "majd keressük egymást" megállapodással mindenki megy a dolgára. Reggelre az ürge összetöri vagy összetörve találja a ház előtt az autót, akár totálkárra, és te leszel az a balek, akire ráhúzza. Kell ez?

Ha van valami történés, és nincs meg a közös nevező TELJESEN, akkor rendőrt kell hívni. Azok majd ugatnak egy sort, hogy minek kellenek ők ide, nem sérült meg senki, de ezt meg le kell szarni.

És nincs megoldjuk okosba, adjál ennyit annyit, arra való a biztosító, hogy rendezze a kárt, és pont.

2018. márc. 9. 21:29
 12/16 anonim ***** válasza:
15%
Én azt nem értem, Kérdező, hogy honnan a jó istenből szerezted te a jogosítványodat? Megvetted talán? Ezt tudnod kéne, hogy mi a módja a kár rendezésének ilyen esetben, hogyan kell viselkedni, mert ezt is tanítják.
2018. márc. 9. 23:33
 13/16 anonim ***** válasza:
18%

Ennyi ésszel hogy vezethetsz?

Komolyan, alap dolgokkal nem vagy tisztában...

2018. márc. 10. 08:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Holnao reggel, de feltétlen szólj apádnak. 40 éves önző, kihasználó kretén.., muszáj megtanulnia emberként viselkedni. Apud segíthet e folyamatba.
2018. márc. 10. 09:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Persze hogy szólj apádnak, nem is kérdés! A saját súlycsoportjával erőszakoskodjon meg fenyegetőzzön az a r.ohadék, ne veled! Fúbh.aszki, még bennem is felment a pumpa, rühellem az ilyen aljadék véglényeket... apád előtt már nem lesz ekkora az arca azt garantálom, az ilyen tetű féregnek csak a “kicsikkel” meg a nőkkel szemben nagy a pofája, hogy r.ohadjon meg!
2018. márc. 10. 13:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen szólj mindenképpen mert át akarnak verni, elég csúnyán.
2018. márc. 10. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!