Nagyon elborult az agyam?
Szüleim 3 éve elváltak, apámmal nagyon rossz a kapcsolatom, viszont öcsém (10 éves) meg van halva érte, apám nagyon nyögvenyelősen vitte el tesóm eddig ám most a barátnője aki miatt anno elváltak rá van szállva tesómra mert bíróságon meg akarják szerezni mert a csajnak nem lehet kölyke.. ez már alapból nem tetszetős dolog, de múltkor tesóm lila folttal a kezén jött haza, mikor rákérdeztünk itthon sírva fakadt és nem mondta el. Később bevallotta hogy a csaj megszorongatta a kezét és üvöltözött vele mert nem hízelgett a csajnak.. kövi alkalommal én is elmentem tesómmal apámhoz el voltubk egy darabig,( a csaj meg apám is nagyon meglepődött mert 2 éve nem voltam náluk) aztán apám elment cigiért, engem meg tesóm otthagyva a csajjal. Ezután a csaj elkezdett kiabálni tesómmal meg megütötte mert hangosabbra vette a tévét, én meg lendületből a torkánál fogva nekinyomtam ekkor a csajt a falnak és megfenyegettem hogy ha mégegyszer hozzá mer érni öcsémhez elvágom a torkát.. ezután fogtam tesóm és busszal hazamentünk, meg se vártam hogy apám hazaérjen. Nagyon elborult a fejem szerintetek hogy így reagáltam?
17/F
Azzal a válaszolóval baromira nem értek egyet hogy csak ilyenek mennek a NANE alapítványhoz, ez egy orbitális, nőgyűlölő baromság.
DE! ALAP hogy nem nézed tétlenül egy szeretted bántalmazását, legyen nő vagy férfi az agresszor. Kérdező, jól tetted hogy megvédted szegény kistesódat. Az a nő meg pszichiáterre szorul, ku.rvára nem mentség semmire hogy neki nem lehet gyereke. Jobb is hogy nem lehet ha ilyen agresszív mocsok.
Már azt hittem, azt írod a végén, hogy nem csináltál semmit, mert nem mertél.
Az az ,,elvágom a torkát" talán kicsit erős volt, mert ezt apádnak a csaj teljesen máshogy fogja beadni, hogy ő jöjjön ki jól.
Egyébként nagyon adlak, 10 éves kisgyereket ne bántalmazzon semmilyen k..va.
Azt mondják az a férfi aki megüt egy nőt, nem ember. Na, de az a nő, aki megüt egy gyereket az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!