Nagyon elborult az agyam?

Figyelt kérdés

Szüleim 3 éve elváltak, apámmal nagyon rossz a kapcsolatom, viszont öcsém (10 éves) meg van halva érte, apám nagyon nyögvenyelősen vitte el tesóm eddig ám most a barátnője aki miatt anno elváltak rá van szállva tesómra mert bíróságon meg akarják szerezni mert a csajnak nem lehet kölyke.. ez már alapból nem tetszetős dolog, de múltkor tesóm lila folttal a kezén jött haza, mikor rákérdeztünk itthon sírva fakadt és nem mondta el. Később bevallotta hogy a csaj megszorongatta a kezét és üvöltözött vele mert nem hízelgett a csajnak.. kövi alkalommal én is elmentem tesómmal apámhoz el voltubk egy darabig,( a csaj meg apám is nagyon meglepődött mert 2 éve nem voltam náluk) aztán apám elment cigiért, engem meg tesóm otthagyva a csajjal. Ezután a csaj elkezdett kiabálni tesómmal meg megütötte mert hangosabbra vette a tévét, én meg lendületből a torkánál fogva nekinyomtam ekkor a csajt a falnak és megfenyegettem hogy ha mégegyszer hozzá mer érni öcsémhez elvágom a torkát.. ezután fogtam tesóm és busszal hazamentünk, meg se vártam hogy apám hazaérjen. Nagyon elborult a fejem szerintetek hogy így reagáltam?

17/F

2018. márc. 8. 21:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%

Azzal a válaszolóval baromira nem értek egyet hogy csak ilyenek mennek a NANE alapítványhoz, ez egy orbitális, nőgyűlölő baromság.

DE! ALAP hogy nem nézed tétlenül egy szeretted bántalmazását, legyen nő vagy férfi az agresszor. Kérdező, jól tetted hogy megvédted szegény kistesódat. Az a nő meg pszichiáterre szorul, ku.rvára nem mentség semmire hogy neki nem lehet gyereke. Jobb is hogy nem lehet ha ilyen agresszív mocsok.

2018. márc. 8. 23:57
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Tudom h nem csak az ilyen megy, Engem is bántalmaztak,de sajnos az ilyen is megy,sőt az ilyen egyből megy picsogni, miközben ő meg gyereket bántalmaz mert meddőség az ágyara ment. Hugom is meddő, mégse akar gyereket szerezni magának,ugy h mástól elvenné meg bántalmazza h nem ugrálja körbe a gyerek, mert érzi rajta tuti h agyabeteg..
2018. márc. 9. 00:04
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Igazából szánnivaló a nő,de mivel egyértelműen veszélyes másokra, vagy kezeltetni kell, vagy lecsukatni. Esetleg egyszerre a kettőt, az lenne a legjobb- mert igy nem kapna esélyt hogy másoknak ártson. .
2018. márc. 9. 00:10
 14/18 anonim ***** válasza:
65%
Én is így reagáltam volna. Akármit is csinált az öcséd (tegyük fel hogy ti sem voltatok éppen kisangyalok, bár ezt a részét a történetnek nem mesélted el, csak tegyük fel), így nem viselkedünk egy gyerekkel, pláne nem máséval! Az a nő orvosi eset. Jól tettétek, hogy lepapíroztátok a dolgot, remélem sikerül távol tartanotok a nőt a tesódtól.
2018. márc. 9. 00:49
 15/18 anonim ***** válasza:
26%

Már azt hittem, azt írod a végén, hogy nem csináltál semmit, mert nem mertél.

Az az ,,elvágom a torkát" talán kicsit erős volt, mert ezt apádnak a csaj teljesen máshogy fogja beadni, hogy ő jöjjön ki jól.

Egyébként nagyon adlak, 10 éves kisgyereket ne bántalmazzon semmilyen k..va.

Azt mondják az a férfi aki megüt egy nőt, nem ember. Na, de az a nő, aki megüt egy gyereket az ember?

2018. márc. 9. 01:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Jol tetted, a nö.meg nyávogjon, meg vergödjön, te max egy ejnyebejnyét kapsz esetleg ö.sokkal többet, amiért bántotta a tesódat.
2018. márc. 9. 07:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Apukád már tud róla? Sajnállak titeket, h ezt át kell élnetek!
2018. márc. 9. 22:55
 18/18 anonim ***** válasza:
A család az első és ilyenkor nincs olyan hogy ''egy nőre nem emelünk kezet''. Ha az a nő egy idegbeteg nyomorult akkor nem csak a falhoz kentem volna hanem utána jól meg is rugdosom hogy tudja hol van abban a családban.
2018. ápr. 4. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!