Ma olyat láttam egy cipőboltban, hogy elborult az agyam. Szerintetek mit éreztek ezek az emberek?
Figyelt kérdés
Eléggé antiszoc ember vagyok, utálok is az emberek közelében lenni, ma mégis betévedtem egy híres cipőboltba. Az egyik sorra be akartam menni, de ott éppen cipőt próbált egy csaj, meg az anyuka, apuka is ott volt, mondom oké, akkor megvárom amíg elmennek. Addig tovább álltam és hátrébb nézelődtem. Kis idő után visszamegyek, éppen akkor látom, hogy elhagyták azt a sort, befordulok, és látom, hogy a papírt, meg a többi cuccot, amivel általában ki vannak tömve a cipők, azt úgy "igényesen" ott hagyták szanaszét. Még le döbbenni se volt időm, jött egy ott dolgozó panaszkodva h ez itt mi... és én is csak lestem, hogy ennyi ésszel szabadlábon, hogy élhetnek emberek. Azt még elnézem (nagy nehezen), ha tizenéves tini lánykák szanaszét dobálják, de, hogy felnőtt ember (mert ugye ott voltak a szülők) ilyet megenged magának. Az ott dolgozónak sem az a feladata, hogy a kedves vevő után takarítson szerintem... Hogy fordulhat meg ilyen egy ember fejében? Mi a véleményetek? Vagy már meg se kéne lepődnöm?2014. okt. 16. 20:14
1/4 anonim válasza:
Minek foglalkozol ilyesmivel?
Vannak bunkó emberek is.
2/4 anonim válasza:
Úr isten, hogy történhet meg ilyen mi lesz legközelebb, a kenyér?
3/4 anonim válasza:
Jaj, ez megdöbbentő. Botrányos. Komolyan, nincs jobb dolgod? :D
4/4 anonim válasza:
A munkahelyemen meg vannak, akik rendszeresen szétdobálják a vécépapírt meg a kéztörlőt lopkodják, pedig oda se tinik járnak.
Furcsa, de már nem meglepő az ilyesmi számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!