Téged nem zavar, amikor látod, hogy cipőboltban mezítlábra próbálgatják a lábbeliket?
Vannak olyan lábbelik amiket nyilván zokni nélkül próbál fel az ember. Én ahova járok ott kivan írva hogy zokni nélkül tilos cipőt próbálni, és szólnak is érte, pedig nem egy túl módos üzlet, egyszerű kínaiba járok és ott szólnak ezért.
Aki fehérneműt vagy olyan jellegű ruhákat vesz arra is kivan írva hogy csak fehérneművel lehet felpróbálni ami szintén teljesen jogos.
Egy közeli sportruha üzletbe vannak úszó meg tornadresszek ott volt egy 15 év körüli kis csaj aki dresszeket próbált és az egyik eladó hölgy belátott valahogy a próbafülkébe és észrevette hogy a csaj a bugyiját is levette akkor rá is szólt hogy ne haragudjon hogy észrevette de így nem szabad felvennie próbára a ruhát. Én ott dolgozok alkalmi munkába és ha kérnek tőlem tanácsot vagy segítek nekik méretet keresni akkor tájékoztatnom kell a vásárlót hogy csak fehérneműbe próbálhatja fel az adott darabot. Cipőknél szintén kell szóljak.
Vannak sajnos olyan helyek ahol ezekért nem szólnak meg semmi, persze vannak olyan dolgok amiket tényleg mezítláb lehet felpróbálni rendesen azért nem is szólhatunk pedig kellene de azt úgy csináljuk hogy főleg papucsoknál vagy szandáloknál hogy több méretbe készítettünk ki próbára valót és azokat fertőtlenítős ronggyal áttöröljük.
nem zavar mert
ad1. nem járok nap mint nap cipőboltba
ad2 ha járnék is, nem érdekel, hogy mit csinálnak a többiek, soha nem figyeltem ez
ad3 nem vagyok cipőbolti eladó mint Bundy
szal, nem érdekel, nem háborít fel, le.s.z..arom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!