Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Londonban dolgozom egy cipőbol...

Londonban dolgozom egy cipőboltban és tegnap bejött egy nagy romániai cigány csapat és elloptak néhány cipőt és elég sűrűn bejárnak ilyenek, úgyhogy van valakinek valami ötlete, hogy lehetne megakadályozni a lopásokat?

Figyelt kérdés
Hiába figyeltünk oda rájuk,baromi gyorsan csinálták és mi csak hárman voltunk,ők meg hatan,plusz a többi vevővel is foglalkozni kellett:( Kamera van,de nem érdekli őket ezek szerint..
2013. aug. 15. 01:03
 1/10 anonim válasza:
Szólj az üzlet tulajdonosának, vagy az üzlet vezetőnek hogy mi folyik az üzletben. Ha ezek után sem érdekli őket akor te se figyelj rá végülis nem a te tulajdonodat viszik el.
2013. aug. 15. 01:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Szóltam neki,azt mondta,figyeljünk jobban,de hát ez az,hogy nem lehet!!Ezek meg gyakorlottak,én meg nem szeretném kockáztatni az állásomat:(
2013. aug. 15. 01:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Ki kéne hívni a rendőrséget mikor bent vannak
 4/10 anonim ***** válasza:

1: Azért sok helyen az alkalmazottal fizetik meg a leltárhiányt.

Lopásgátló csipogó beszerelése sokba kerül? Azért a leggagyibb kínai boltban is láttam már a cuccokon lopásgátlót.

5/10 anonim ***** válasza:
Van biztonsági őr a boltban?
2013. aug. 15. 01:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Nincsen biztonsági sajnos,ketten vagyunk csajok és egy srác,aki általában fent van az emeleten.Most persze lejött segíteni nekünk,de még így sem tudtunk mit csinálni..A lopásgátló jó ötlet,nem értem,miért nem akarta eddig megcsinálni a főnök.Gondolom vár még pár ilyen esetet,aztán csak beszereli egyszer.
2013. aug. 15. 02:13
 7/10 anonim válasza:
Biztonsági őrt vegyetek fel!
2013. aug. 15. 02:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Már gondoltam arra is,hogy ilyenkor egyszerűen nem szolgáljuk ki őket.De ezt persze nem lehet,mivel vásároltak is egy cipőt,hogy ne legyen feltűnő a lopás.Nem is értem,hogy tudták ennyire gyorsan csinálni,azért próbáltuk őket szemmel tartani,hihetetlen!
2013. aug. 15. 02:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Van ahol a drágább cipőkből csak fél pár van kirakva.Vagy ha jönnek,legyen egy külön tábla,hogy egyszerre csak mondjuk négy személy lehet a boltban,vagy valaki csak a kamerát nézze,ha jönnek.
2013. aug. 15. 07:56
 10/10 anonim válasza:

A csipogó sem ér semmit ezeknek.

Hűtőtáskába teszi ami alufóliával árnyékolt aztán lehet csipogni...:)

A könyveket meg úgy lopják, hogy a mobiljukat a könyv mellé szorítják, ahol a riasztós matrica van....

2013. szept. 12. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!