Mennyire van hatással a gyerekekre a szülők válása? Érdemesebb bent maradni egy rossz házasságban a közös gyerekek miatt?
Nekem elváltak a szüleim és örültem neki, mert mindig veszekedtek, utána legalább nyugi volt.
Inkább az viseli meg jobban, ha rossz házasságban élnek. Sok olyan ismerősöm van, akiknek együtt maradtak a szüleik, és nálunk nem szűntek meg a veszekedések, minél nagyobbak lettek a gyerekek, annál jobban belefolytak ők is valamilyen szinten. És mindegyikük azt tanácsolta a szüleinek, hogy váljanak el. De mégsem váltak. Szóval szerintem a gyerekre való hivatkozás, csak egy kifogás arra, ha valaki nem akar, nem mer lépni.
Persze miután anyuka jól apuka ellen hangolta a gyereket nyilván ezt mondja. Csak meg kéne nézni hogy milyen érzelmi nyomoroncok ezek az emberek.
Mindig elitélik aki kilép a szarból,ami a gyerek érdeke is. Ha a férfi szeretőt tart megteheti,hisz ő férfi, ha a férfi ha leszarja a gyereket, joga van hisz férfi,semmi dolga vele a spermán kivül,a nő dolga minden,és türjön kussolva, ha a nő el válik egy szar házasságból egy ri anc ha férfi lelép ő meg tökös legény..
Amásik talán védekezni kéne.. És nem feltétlen kell hézagtöltő kapcsolatokba szülni.
Én 14 éves koromtól nem tudtam meggyőzni anyámat, hogy váljon. Szuper volt helyette inkább hallgatni a veszekedést.
A párom anyja se volt hajlandó elválni - lett belőle ordibálás, alkoholizmus, majd öngyilkossági kísérletek a párom 12 éves korától - elmondani se tudom mennyire megtörte. Bravó. Ez tényleg sokkal jobb volt; mintha mindenki élhette volna szépen a világát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!