Mennyire van hatással a gyerekekre a szülők válása? Érdemesebb bent maradni egy rossz házasságban a közös gyerekek miatt?
De majd kitalálok valamit. Már vannak vázlatok. De köszönöm.
Szerintem csak a gyerekek miatt nem szabad benn maradni. És mindig a gyerek issza meg leginkább a levét.
Ezzel a "gyerek issza meg a levét" szöveggel csak az önző szülők nyugtatják magukat. Persze ez intelligencia kérdése is, mert aki nem tudja a dolgot kezelni ott biztos gáz, de az ismeretségi körben többen is vannak akik a gyerekek miatt vannak együtt csak és jól meg vannak. A gyerekek boldogok nekik meg ez a legfontosabb. Tivornyázni minden nap mással dugni egy 8-10 év múlva is ráérnek amikor már nem okoz ez akkora problémát.
Nem is a válás hanem az ami utána következik az a rossz. Nekem gyerekként így volt. Felnőttebb koromban piszok nehéz volt anyámmal.
Ha nincs komoly baj köztetek szerintem butaság lenne elválni hiszen minden ember változik, a szerelem se tart örökké. Csak a hűség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!