Nem jött be a főiskola, amit anyámék választottak, most mi legyen?
Elment 2,5 évem, de az egyik tárgy nem, megy lazán is egy év csúszás.
Pluszban az ellenőrzésük, átkutatják a cuccaimat, megütnek, meg butáznak stb. Tuti drogozni járok stb. Közben meg ha elmarad egy óra is inkább ott ülök az iskolában, mert rám fogják, hogy ellógtam.
Aztán amikor szó van róla, hogy ti küldtetek ude, akkor letagadja, hogy ő aztán nem szólt bele, á nem. A szakot is, meg főleg az iskolát is, mert xy odajár, Pestre nem engednek el. Ott bőgött nekem anyám, hogy térjek észhez, meg tuti nem akarok főiskolára menni stb. Én meg azom reménykedtem, hogy fel sem vesznek.
Most meg az egészre nem is emlékszik... Én meg kicsesztem 3 évet az életemből.
Kedves Kérdező!
Itt az ideje - ahogy előttem is írták - a saját kezedbe venni az életedet! A te felelősséged akkor is, ha a szüleidre hallgattál. Van szakmád? Akkor kezdj el abban dolgozni! Nincs? Szerezz egyet, amiben jó vagy!
Egyébként mi az, hogy megütnek? Elmúltál 18 és még megütnek? Huh! Gondoltál már arra, hogy elmenj onnan és munka mellett tanulj inkább? Nem könnyű, de ilyen szülők mellett ahogy elnézem egyébként sem az.
Csak 3 évet érzel kidobottnak az életedből? De jó neked! ;) Hidd el, később rájössz, nem volt kidobott idő, mert tanultál belőle! Ha tanulsz belőle! Vállalj felelősséget az életedért, a döntéseidért! De mindenképp gondold át, mit akarsz kezdeni az életeddel. Ne a szüleid boldoggá tétele legyen a cél, mert azzal csődöt mondasz. Ebben az esetben felejtsd el a szüleidet! Menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!