Ti mit csinálnátok a lányotokkal ha ki lenne szívva a nyaka?
Tegyük fel a következő helyzetet: A lány 18 elmúlt, van barátja de ti megtiltjátok, hogy hazahozza illetve együtt aludjanak mert nem szimpatikus nektek a srác. Két napra egyedül kell hagyjátok otthon és mikor hazajösztök alig észrevehető kis lila folt van a lányotok nyakán.
Mit tesztek? Megbüntetitek valahogy, esetleg kérdőre vonjátok, vagy észre sem veszitek a dolgot?
Annyira cuki, hogy mindenki azt hiszi, hogy a szulo kerdez...
Figyelj, kislany, akit 18 eve koraban el lehet tiltani a fiujatol, mert nem tud a sarkara allni, az meg is erdemli.
Megtiltod hogy egyutt aludjanak....
Erre szoktak mondani ; a f**z nem csak ejjel all fel !!!!!
Istenem ! 18 eves, felnott koru lett !
Miert kell mar most igy beleszólni az életébe? Jó bolond ha hagyja !!!!!
Mikor éljen ha nem most ??
Ha megneveltétek , úgyis tudja mit csinál és hogyan.....
18 évesen ne fogd olyan rövid pórázra, nem hizsem, hogy csak a nyakkiszíváson van túl...
Ha me a lány a kérdező: ha a szüleid túl szigorúak, jobb minél előbb átesni a "balhén", és elbeszélgetni velük normális hangnemben, hogy van saját magánéleted, ne avatkozzanak bele.
Nem tiltanék egy 18 évest a pasijától, csak mert nekem nem szimpi.
Ha felmerülne mégis egy hasonló szitu, csak két dolgot mondanék. Egyrészt, ha nem védekeznek és terhes lesz, akkor mehet a pasijához a gyerekkel együtt, mert én nem fogom felnevelni helyette.
Másrészt, ha vadidegen embereket hoz a lakásba, amíg nem vagyok otthon, és bármi eltűnik/tönkremegy, akkor azt ő fogja kifizetni.
Ha kiszívják a nyakát, az az ő hülyesége, bár szerintem 18 évesen már ciki, de ők tudják.
18 éves elmúlt, ő felel magáért. Ennek fényében nem érdekelne annyira a nyaka, inkább szégyellném magam, hogy ilyen prűd módon neveltem, hogy ne tudjon beszélni velem a fiú ügyeiről.
Valaki írta, hogy bele lehet halni a nyak kiszívásába. Valóban volt ilyen eset, hogy egy 17 éves brazil srác stroke-ot kapott, mert a harapásoktól vérrög keletkezett a nyakában, ami feljutott az agyáig. De ez ritka, szerintem ott eleve valami betegsége lehetett a fiúnak, ami a fokozott vérrögképződéssel járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!