Ti mit csinálnátok a lányotokkal ha ki lenne szívva a nyaka?
Tegyük fel a következő helyzetet: A lány 18 elmúlt, van barátja de ti megtiltjátok, hogy hazahozza illetve együtt aludjanak mert nem szimpatikus nektek a srác. Két napra egyedül kell hagyjátok otthon és mikor hazajösztök alig észrevehető kis lila folt van a lányotok nyakán.
Mit tesztek? Megbüntetitek valahogy, esetleg kérdőre vonjátok, vagy észre sem veszitek a dolgot?
Azért ez nem akkora tragédia. :) Nem foglalkoznék vele.
Az más kérdés, hogy miért lett eltiltva? A nem szimpatikus eléggé gyenge érv. Nem nektek kell szimpatikusnak lennie, nem ti jártok vele. A lány sem kisgyerek már. Persze, ha valami durva dolog van a sráccal, pl. drogozik vagy agresszív állat, akkor érthető, hogy nem szimpatikus.
Ha nem hozta haza és nem aludtak egyóütt, akkor meg se szegett semmit (bár 18 évesen megszegni ilyen szabályt, azon sem csodálkozom. nem úgy értem, hogy felnőtt és csinál, amit akar, de ebben a korban még én se voltam normális és engedelmes kisleány, nemhogy a többség).
Kiszívott nyakat lazán össze lehet hozni együttalvás és hazahozás nélkül, tapasztalat. Gondolom, a 18 éves lány nem volt bezárva a házba, de akkor be se tudta volna engedni a fiút...
Szóval te büntetni akarod a felnőtt lányodat, amiért van barátja?
Még szerencse, hogy nekem normális anyám van...
DE nem csak nalatok es nem kell egyutt aludni ahhoz, hogy a baratja kiszivja a nyakat. Azert csodalkzom, te felnott vagy, Kerdezo?
Vagy, lehet a 18 eves lany kerdezi ezt, hogy mire varjon, mikor szulok hazajonnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!