Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez csak szerintem nem fer?

Ez csak szerintem nem fer?

Figyelt kérdés

A szüleim együtt vannak már vagy 35 éve. Szerelemből házasodtak, az első kb 15 évük nagyon szép volt, viszont onnantól kezdve elkezdtek kevesebbet foglalkozni egymással, házsártoskodni ami végül oda vezetett, hogy édesapámnak lett egy szeretője, néhány évig tartott. Mikor édesanyám rájött, nagyon kiborult, de nem akarta, hogy elváljanak. Nagy nehezen túljutottak rajta, újra kezdték, viszont édesanyám nem tudott megbocsátani neki, hiába állította. Azóta is folyamatosan piszkálja, a háta mögött szidja nekem, a lányának, és engem ez baromira zavar. Nem mentegetni akarom apámat, de ha anyám egyszer úgy döntött, hogy vele marad, akkor miért bünteti azóta is? Megvolt a lehetősége arra, hogy külön váljanak, ő nem akart. Amikor mondom neki, az a válasz, hogy ennyi idő után már nem szívesen hagyja ott az ember azt akit ennyire megszokott, egyiküknek se lenne jó.

Megértem, viszont akkor miért szidja folyamatosan? Egyáltalán nem tartom fernek és már menni sincs kedvem hozzá emiatt. Ti hogy látjátok?

2018. febr. 20. 18:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az elso 15 ev utan sokat veszekedtek. Ez igy is maradt, csak most a megcsalas a tema. Ha nem emiatt, akkor mas miatt menne a morgas.
2018. febr. 20. 21:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Hasonló a helyzet az én szüleimmel is, csak nem megcsalás miatt. Ha anyámmal beszélek telefonon akkor tuti hogy kb 10 perc után elkezd sírni hogy neki milyen szar az élete apámmal... én már komolyan nem tudom hogy kéne erre reagálni. Mondtam már neki hogy mi a francért nem válnak akkor el??? A válasz mindig az hogy hova mennének akkor, meg hogy a házuk lesz az egyetlen örökségünk ha majd meghalnak és nem akarja elaprózni... inkább kesereg élete végéig. Ez miatt sokkal ritkábban hívom fel, mert nincs ehhez idegrendszerem. Sajnálom őket de nem az én dolgom ezt megoldani.
2018. febr. 21. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!