Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez egészséges lenne? Mert...

Ez egészséges lenne? Mert szerintem már nem.

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok.. van egy barátom. Amikor kiteszem a lábam otthonrol szüleimnek az az első dolga hogy felmennek a szobámba és kotorásznak mindent átnéznek aztán mikor hazajövök felforgatva az egész szoba majd veszekednek rám hogy én nem számolok be az életemről(vannak személyes holmik amik nem tartoznak rajuk) és én mennyire trehány gyerek vagyok mert egy poharat hagytam a szobám asztalán. Minden egyes alkalommal ez történik. Mit javasolnátok? Költözés sajnos nem lehetséges egy darabig meg ugye nemvagyok nagykorú még de már nagyon aggaszt és ez megy egy jó ideje
2018. jan. 14. 15:19
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Én mindenfelé cetliket hagynék, ragasztgatnék feliratokkal: ha valamire kiváncsi vagy kérdezz meg/ nem fogsz találni semmit/ jogom van a magánélethez/ csak nem gondolod, hogy itt tartom a titkos dolgaimat/ itt van a facebook jelszóm, szolgáld ki magad..persze csak ha nem aggresszív állatok..talán elgondolkodnának mennyire nevetségesek.
2018. jan. 14. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Sajnálatra mélto az ilyen turkálos szülő, bizonyitványát kiállitja, h nincs normális kommunkácio...
2018. jan. 14. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Ez egyszerűen beteges.
2018. jan. 14. 16:03
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha rád nem hallgatnak mert te "csak egy gyerek" vagy akkor szerintem érdemes lenne egy másik felnőttet bevonni aki elmagyarázná hogy gázak.
2018. jan. 14. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
nagyon beteges dolog. igyekezz mindent jelszóval védeni, a személyes cuccaidat pedig vidd át egy barátnődhöz.
2018. jan. 14. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Abszolút nem egészséges.

Nálunk anyummal abszolút bizalom van, kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást, például a leveleimet is mindig bontatlanul adja át, akkor is, ha az "Ellenségtől" kaptam (egy rokonom, aki rá is szolgált az utálatra, de ez nem ide tartozik)

A szoba átkutatására semmi joguk sincs, akkor sem ha a szüleid.

2018. jan. 14. 18:20
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Persze hogy nem az. Én semmi olyasmit nem hagynék ott, amit nem akarnék, hogy lássanak. Arra pedig kínosan ügyelnék, hogy semmi mosatlan vagy szennyes ruha ne maradjon a szobában amikor elmegyek otthonról, hogy ne tudják ezt felróni nekem amikor hazaérek. Én még egy nagycsaládi összejövetelen is megemlíteném a fél rokonság előtt a dolgot, hagy égjenek.
2018. jan. 14. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
31%
Kinek a szobája? Ezek szerint nem a tied.
2018. jan. 16. 10:23
 9/9 anonim ***** válasza:
73%

Dehogy egészséges. Azt már próbáltad, hogy az ágyneműtartóba a személyes holmik, rá pedig az ágynemű? Vagy esetleg barátnő/barát...

Azért, mert az nem az ő háza, joga van magánéletre.

2018. jan. 20. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!