Szerintetek a szüleim miért nem tudják elfogadni a döntésemet? 18L
Jelenleg végzős vagyok egy közepesen erős fővárosi gimnáziumban, mindig jó tanuló voltam, a mostani félévi átlagom 4,9. Sosem volt problémám a tanulással, de mindig is tudtam, hogy mivel szeretnék foglalkozni, csak is a cukrászat érdekel, így érettségi után az OKJ-s cukrász képzés lenne a következő lépés.
Régóta mondogatom már nekik, hogy ez az álmom, de mintha csak most tudatosult volna bennük,ez azt jelenti, hogy nekem nem lesz diplomám.
Vajon miért nem tudják elfogadni a döntésemet?
VAn egy uncsim, aki 18 évesen nem akart továbbmenni egyetemre, de végül megfogadta a szülei jótanácsát és folytatta a tanitóképzőt az egyetemen.
Most tanítőnő és nagyon szereti a munkáját
Sok szülő azt hiszi a gyerke egy másolat,egy ruházhato irányithato programozhato
agy nélküli saját gondolat mentes érzéketlen robot amit ő birtokol,és a szülő álmait céljait köteles megvalositani a saját kárára,és nagy picsogás van ha 18 évesen lelép a hálátlan gyurmarobot 200 kmre
#34-es fehér halálnak.
Jó nagy hülyeséget mondtál. Ilyen alapon a következő szakmákat sem választhatom:
- Késkészítő: sok embert késsel ölnek meg...
- Autó gyár : sok halált okoznak az autók...
- Sóbányász a fehér kristállyal öl...
- Böllér azzal a tepertővel bárkit kicsinál...
stb..stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!