Miért nem képesek elfogadni a szüleim a döntésemet?
20 éves vagyok,a barátom 33.4 hónapja vagyunk együtt.Tudom,hogy nem sok idő,de én már most úgy érzem,hogy fülig beleszerettem és tudom hogy ő is szeret.A szüleim viszont képtelenek elfogadni a választásomat.Nem értik,hogy mi vonz egy nálam 13 évvel fiatalabb férfiban.Attól tartanak,hogy úgymond "hozzáöregedem".Pedig ez nincs így,mivel nem az a komoly otthon ülős fajta,rengeteget megyünk a balcsira vitorlázni,bulizni járunk a barátainkkal,sokat kirándulunk stb.Én inkább azt mondanám,hogy mellette érzem igazán,hogy miről maradtam le eddig(nem voltam egy bulizós alkat,egy tökéletes jókislány inkább).Hihetetlenül boldog vagyok vele, eszméletlen jó pasi,humoros,okos,szerető,megbízható.A szüleim viszont teljesen ki vannak borulva,mindig veszekedünk,ha hozzá megyek.
Első sorban szülők véleményére lennék kíváncsi!Ti mit tennétek ha a gyermeketek lenne ilyen helyzetben?Nem az lenne a legfontosabb,hogy boldog legyen a lányotok? Mit kéne tennem hogy elfogadják?Nem házasságot,és gyerekeket tervezünk,csak szeretjük egymást.
Te a Pedomacilány vagy? XD
7 éves a pasid? XD LUUUUUUUUUUUUUUL
Igaz,hogy szülők válaszát várod,de gondoltam,írok én is.
Én az ugyanilyen szituációban a lány voltam,már odáig jutottunk az amúgy imádott apámmal,hogy azt mondta,válasszak,ő vagy a párom.
Konkrétan nem tudta megfogalmazni,mi a baja vele,de olyanokat mondott,hogy én elárultam őt,stb.
Aztán rájöttem,hogy féltékeny,mert addig hiába voltak "hapsijaim",akkor is ő volt a legfontosabb az életemben,vele beszéltem meg mindent és ez megváltozott.
Aztán mondtam,jó,akkor én költözök a páromhoz és láss csodát,mintha elfújták volna minden dühét!Gondolom,látta,hogy komoly a dolog...Azóta is (4 éve) együtt élünk és látszik,hogy nemcsak kényszerből kedves a férjemmel,hanem csak meg kellett ismernie!
Amúgy én 24 éves vagyok,a férjem 39.
Szóval röviden:majd az idő megoldja,csak igyekezz úgy viselkedni,hogy ne önts olajat a tűzre,tehát ne szólj vissza,stb.Majd megemésztik.
Sok boldogságot!!!
20 éves vagy
20ból 13=7
BAZZEEEEEG G
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!