Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális? Velem van a...

Ez normális? Velem van a probléma vagy a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Idegesítenek a szüleim,hogy beleakarnak szólni az életembe és mindent tudni akarnak.Anyám kifejezetten idegesítő,egyfolytában üvöltözik velem apróságokért pl. miért nem fizettem be az ebédet stb,és mindig a 3 éves hugom a kistündér akire sose kell rászólni. Néha a barátaimmal iszok,de az csak havi 1 alkalom,már rengetegszer cigiztem is meg minden,öngyilkossági hajlamaim vannak,vagdosom magam,persze ezekről a szüleim nem tudnak. Anyám mindig azzal jön hogy miért utálok ennyire mindent,miért vagyok ennyire negatív meghogy miért nem vagyok olyan kis jókislány mint régen. Néha meg tök normális de az csak 1-2 óra hetente.

12/L

2018. febr. 18. 18:14
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

10-eshez:

nem tudnak az ilyenfajta dolgaimról

2018. febr. 18. 18:53
 12/29 anonim ***** válasza:
96%
Ti ezt beveszitek,etetitek a trollt,holnap suli ne kamut irj,tanulj..
2018. febr. 18. 18:58
 13/29 anonim ***** válasza:
88%
"Ez normális?" Nem, egyaltalán nem normális, hogy vagdosod magad, cigizel és havonta iszol 12 éves korodban.
2018. febr. 18. 19:22
 14/29 A kérdező kommentje:

12-eshez:

örülnék ha kamu lehetne az életem

2018. febr. 18. 19:36
 15/29 anonim ***** válasza:
96%

Elég nyilvánvaló sajnos, hogy veled van probléma.

12 évesen iszol, cigizel, vagdosod magad (ez aztán értelmes egy divat manapság...), mindent utálsz, negatív vagy és megkérdezed, hogy veled van-e a probléma? Hát, szerinted...?

12 évesen persze hogy bele akarnak szólni az életedbe. Majd akkor várhatod el, hogy ne szóljanak bele, ha felnőtt vagy, elköltöztél és eltartod magadat, megoldod a problémáidat.

Ha ennyire szarul érzed magad, akkor mondd el anyádnak, és kérj segítséget (pl. pszichológustól).

2018. febr. 18. 20:22
 16/29 anonim ***** válasza:
98%
kamu. 12 évesen erős gimnázium..meg persze. jó hogy nem már a Stanfordra jársz.
2018. febr. 18. 20:43
 17/29 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy azt tudod, hogy a piával, és a cigivel magaddal cseszel ki? Ráadásul szerintem nem halnál bele, ha egyszer elmosogatnál anyukád helyett, és akkor lehet, hogy kedvesebb lenne veled. És az, hogy erős gimibe jársz, és így is iszol meg cigizel ahhoz csak gratulálni tudok!
2018. febr. 18. 21:32
 18/29 anonim ***** válasza:
93%
Érdekes,hogy a legtöbb problémás lány általában egy erős gimnáziumba jár és 4-es 5-ös tanuló...jó lenne már újabb,érdekesebb sztorikat kitalálni a kamu kérdésekhez,mert ezeket már olvasni is unalmas!
2018. febr. 18. 22:35
 19/29 A kérdező kommentje:

16,18-ashoz

Nem hinném hogy a fasori evangélikus gimnázium nem lenne erős suli, de nyugodtan a ti véleményetek

2018. febr. 19. 15:07
 20/29 anonim ***** válasza:
94%
Én két hét múlva leszek 13 (7.-es vagyok), de soha eszembe nem jutna inni, cigizni, vagdosni/bántani magam. Szerintem ilyen korba ez egyáltalán nem normális és nem véletlenül nem engednek be dohányboltba 18 éven alulit, nem adják ki a boltokban a szeszes italt. Személy szerint én a puskázást is eléggé lenézem (nekem is lenne mit javítanom) te pedig körülbelül 6-7.-es lehetsz. 6.7.-ben még annyira nem nehéz a tananyag, naponta max. 2 óra tanulással mindent meg lehet tanulni. Szerintem anyukádnak teljesen igaza van veled kapcsolatban, az ebédpénzt pedig nem azért adja, hogy elidd meg cigit vegyél belőle. Meg ahogy említetted van egy 3 éves húgod, így az anyukádnak lenne jobb dolga is, minthogy arra figyeljen a nagyobbik mire költi a pénzt, neked inkább segíteni kéne neki ott ahol tudsz. Azon meg ne akadj fönt, hogy bele akarnak szólni az életedbe, hisz még csak 12 vagy.
2018. febr. 19. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!