Ez normális? Velem van a probléma vagy a szüleimmel?
Idegesítenek a szüleim,hogy beleakarnak szólni az életembe és mindent tudni akarnak.Anyám kifejezetten idegesítő,egyfolytában üvöltözik velem apróságokért pl. miért nem fizettem be az ebédet stb,és mindig a 3 éves hugom a kistündér akire sose kell rászólni. Néha a barátaimmal iszok,de az csak havi 1 alkalom,már rengetegszer cigiztem is meg minden,öngyilkossági hajlamaim vannak,vagdosom magam,persze ezekről a szüleim nem tudnak. Anyám mindig azzal jön hogy miért utálok ennyire mindent,miért vagyok ennyire negatív meghogy miért nem vagyok olyan kis jókislány mint régen. Néha meg tök normális de az csak 1-2 óra hetente.
12/L
az 1-es válaszolóhoz:
eléggé érzékeny vagyok,meg a barátaim is hatással vannak rám+elegem van az állandó cseszegetésből,meg a suliból is
Veled van a baj.
Gondolom már rájöttél, hogy se a cigi se a pia se a vagdosás nem oldja meg a gondjaid.Ha nem akkor most mondom.
Fejezd be.
Kezdj el tanulni, segíteni anyukádnak, cseréld le a barátokat.
Hidd el ha változol minden változni fog körülötted.
4-eshez:
utolsó gondolatom lesz lecserélni a barátaimat,meg segíteni anyámnak,esetleg tanulni ott a puska 5,4-es tanuló vagyok minek?
6-oshoz:
5-ös,4-es így akartam érteni,amúgy meg egy elég erős gimibe járok humán tagozatra,szóval nem hiszem hoggy nem úgy osztályoznak ahogy kéne.
Hívd fel ezt a számot: 116-111
Ingyenesen hívható. Mondd el a problémáidat neki. Nem biztos, hogy elsőre fölveszik, mivel sokan hívják őket, de egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!