Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámnál mi volt ez a reakció?...

Anyámnál mi volt ez a reakció? 16L

Figyelt kérdés
Elvittem bemutatni a pasimat,és anyám félre hivott és azt mondta nekem hogy "de hát ez fekete mint az üszök" ezzel mit akart mondani?
2018. febr. 14. 18:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%
Tizessel egyet értek
2018. febr. 14. 19:51
 12/25 anonim ***** válasza:
94%
Vannak, akik normálisak, vannak, akik nem. De ugyanígy más rasszoknál is megvan ez. Neked kell eldönteni kérdező, hogy szereted-e a párod vagy sem.
2018. febr. 14. 20:17
 13/25 anonim ***** válasza:
97%
Anyukádnak azért mondhattad volna elötte mert a barátodat hoztad ezzel kellemetlen helyzetbe. Mivel 16 éves vagy szerintem nem lessz hosszabb 2-3 évnél de nem mind1 az hogy kellemesen telik el tobbnyire ez a kapcsolat vagy otthoni veszekedesekkel amit nem is a fiu ha nem anyukad fog generalni. Jo lenne ha nem csak mindig a szobadba vinned amikor hozzatok megy ha nem belevonni kozos beszelgetesekbe az anyukaddal , legyen szo barmilyen temarol , igy talan ha latja hogy beszelni es artikulalni tud rendesen akkor mar nem primitiv.
2018. febr. 14. 20:24
 14/25 anonim ***** válasza:
13%
Ne törődjél itt senkivel sem.Mindenkinek meg kell tapaszttalnia a nagy büdös Való Világot.
2018. febr. 14. 20:59
 15/25 anonim ***** válasza:
55%

A lényeg, hogy védekezzetek, se 16 évesen, se 18 évesen ne szülj neki gyereket, és ha tovább is kitart a dolog, akkor utána se!

Persze vannak rendes, dolgozó cigók is, nem is velük van a baj, hanem azzal, hogy általában a pereputtyuk nem az, ráadásul alapból más kultúra, ott az anyós a tyúkanyó, ő mondja meg, hogy ki-merre-hány méter, és talán még azt is, hogy a pujának mi legyen a neve. Mert ez a srác hiába egy aranyos, rendes vki, de 1.) ha pl. összeházasodnál vele később, nem csak őt vennéd el, hanem az egész családját, és az már nem muri, 2. a vár nem válik vízzé.

Szóval lehet, hogy kell neked egy irdatlan pofon az élettől, hogy tud, kivel állsz össze.

2018. febr. 15. 13:18
 16/25 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem min csodálkozol, mikor azokra a kérdésekre, hogy milyen nemzetiségű a barátod, válaszként csak idehánytál egy “c” betűt 😂😂😂😂😂
2018. febr. 15. 16:46
 17/25 anonim ***** válasza:
56%
Meg jol jartal szemely szerint ki is pofoztalak volna es a kedves parodat ugy kipenderitem, hogy laba nem eri a földet, mindkettőtöknek kicsavartam volna a nyakát, nem azert mert ő cigany avval semmi bajom, hanem azert mert te nem vagy az, mindenki maradjon annál a fánál amelyiket kapta
2018. febr. 15. 19:41
 18/25 anonim ***** válasza:
Arra gondolt amire te, amikor azt a "c" betűt írtad válaszkent.
2018. febr. 16. 03:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Ne legyetek már ostobák hát az a C betü nem cigány hanem Cameruni !!!!
2018. febr. 16. 16:19
 20/25 A kérdező kommentje:

ma 16:19

C betü azt is jelentheti hogy copnék csak röviditve

2018. febr. 16. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!