Anyámnál mi volt ez a reakció? 16L
Figyelt kérdés
Elvittem bemutatni a pasimat,és anyám félre hivott és azt mondta nekem hogy "de hát ez fekete mint az üszök" ezzel mit akart mondani?2018. febr. 14. 18:03
1/25 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy anyád rasszista
3/25 anonim válasza:
Xdd mond neki csak kreol sokat jarnak nyaralni a tropusi szigetekre , egybol csillani fog a szeme hogy jah ezeknek ennyi penzuk van nem szoltam ..
4/25 anonim válasza:
Színes bőrű a barátod? Ezért mondta? Nem rosszindulatból kérdem,nem vagyok rasszista, csak kíváncsi vagyok.
5/25 anonim válasza:
A fekete, mint az üsző egyértelműen faji alsóbbrendűsége célzás. Régen a fekete bundájú üsző nem volt méltó zsidóknál, rómaiaknál sem arra, hogy istennek feláldozzák.
Persze az hogy ki kit sorol a feketék közé az egyénfüggő (dél-európai, szemita, ázsiai, cigány, afrikai...). Nem ritka, hogy valaki köznapi kapcsolataiban nagy négerbarát, de vőnek már azért egy dél-európait sem akarna.
8/25 A kérdező kommentje:
C
2018. febr. 14. 19:39
9/25 anonim válasza:
Akkor szerinted miért mondta?
Nyilván nem szereti őket. Nem szeretné, hogy ilyen barátod legyen.
Lehet, hogy a te barátod teljesen normális, de sajnos sokaknak van velük rossz tapasztalata.
10/25 anonim válasza:
ha nem zenész cigány, akkor ha a pasival nem is de a családdal lesznek problémák. Igenis a vér nem válik vízzé, hiába akartam az ellenkezőjét hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!